Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: OPOS

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default OPOS

    As vrea sa modific mai multe carduri din titanium si knotcard in opos 1.05 si in cerebro card am inteles ca se face modificarea doar in italia, bun stie cineva cum trebui sa procedez?si cat costa modificarea a 4 carduri + transport? Multumesc !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    nowhere
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default !!

    Din cate stiu nu se poate titanium card 1 si 2 si knotcard 1 si 2 au hardware diferite fata de opos 1.05 (despre cerebro card nu am info)

    Poti sa transformi platinum si m2 in opos 1.03.(aceeasi hardware ca si titanium 2),dar titanium card 1 si 2 si knotcard 1 si 2 nu le poti sterge,(adica sa le aduci in stare virgina fara os si bootloader)

    Opos 1.05 nu are bootloader public.
    Dreambox 600PVR, Srt 6355 + Matrix Revolution +Zeta blue,Skystar 2, Cas Interface2+Add On; 3Goldwafer; Opos 1.03; Opos 1.05.
    28.2* Est <=> 5* Vest; 30*W

  3. #3
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut.deci titanium 1 este un 3232

    titanium2 este 6464 ca si knotcard1,2 m2 platinum opos 1.03 opos1.04 opos1.05 cerebro didem zebra etc.....
    bootloaderul knotcard se sterge cu winexplorer.exista script facut special pt asa ceva.
    aici in italia aceste carduri 6464 contra unei sume de 20 de euro pot fi transformate doar in cerebro.(cum si unde ai link-ul trimis de mine).trebuie sa trimiti un mail pt a primi informatii.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default opos

    Va Multumesc pentru informaii

  5. #5
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: opos

    Quote Originally Posted by valy_tizu
    Va Multumesc pentru informaii
    pentru toti cei care vor sa faca transformarea acesta este site-ul intrebati acolo.
    http://www.elettronicadiscount.net/scheda.asp?codice=96

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. opos 105???
    By costinitalia in forum RDI - Satelit
    Replies: 13
    Last Post: 15th April 2006, 07:38
  2. opos
    By shakil in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 21st December 2005, 05:06
  3. OPOS Card Seca 2 (MCT) Emulation for OPOS 1.05
    By blu sky in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 10th October 2005, 22:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top