Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default sunt simptome de blocare ?

    va rog mult daca poate cineva sa-mi spuna daca astea sunt simptome de blocare a placii mele ss2:
    (precizez ca a mers foarte bine pana acum doua zile cand au aparut urmatoarele simptome)
    1.LA SCANAREA SATELITILOR NU MAI GASESTE PROGRAMELE INITIALE
    2.CELE PE CARE TOTUSI LE GASESTE SUNT VIZIBILE SI MERG OK..CHIAR CELE CODATE ...INSA 80% DIN CELELATE CARE AR TREBUII SA FIE EXISTENTE NU LE MAI GASESTE
    3.ROTORUL NU MAI ESTE COORDONAT DE CATRE SOFT
    -antena si rotorul sunt corect pozitionate si functionabile pentru ca le-am testat cu aparatul de satelit obisnuit
    Am reinstalat windowsul am reinstalat driverele pe rand...4.22 pana la 4.30
    folosesc prog dvb..
    disecq -ultimul care exista( de fapt le-am luat si pe astea pe rand...
    acelasi rezultat expus mai sus

    Nu mai stiu ce sa fac...
    sa trimit placa la firma de unde am cumparat-o sau mai e o sansa cu ea
    a! inca un aspect...parca ar piarde curent caci curenteaza toate mufele exagerat

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ss2 nu este blocata cit timp vezi si doar o secunda o imagine sau scanezi si numai un singur pid !

    Symptomele tale au mai fost discutat de multe ori-conflict de hardware !

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar nu am mai introdus nimic nou hardware...iar inainte pe aceeasi configuratie a mers perfect...
    multumesc mult !
    o sa incerc totusi sa vad si pe alta placa sau o sa introduc componente una cate una sa vad cu care ar putea avea conflict

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..asta e chestia naspa ca si mie mi-a mers ss2'ul dupa ce schimbasem placa video nvidia cu una ati, pina am dat un scan si de atunci o luase razna, si eu credeam deja ca era blocata ( am si deblocato

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am patit si eu in vara asa ceva, vedeam numai citeva programe si toate numai cu polarizare verticala; am dus-o la vinzator si mi-au zis ca s-a defectat tunerul de la variatii de tensiune, fapt care duce si la pierderea garantiei , am platit 500.000 sa mi-o repare, a durat reparatia 2 luni si ceva si placa a mai functionat 2 zile... dupa care m-au aminat iar mai bine de o luna si au zis ca tot din cauze care nu intra la garantie s-a stricat de tot... asa ca mi-am luat alta de la o firma mai serioasa.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aceasi problema si la mine in ultima "vreme". Nu se manifesta situatia asta decat la progdvb, celelalte programe scaneaza fara probleme. La mine de fiecare data se rezolva in felul urmator: dezinstalare setup4pc si drivere 4.30 , reboot, reinstalare acelasi driver si setup4pc. Dupa accea functioneaza fara probleme o perioada. Nu pot sa imi dau seama inca, de ce apar problemele astea in progdvb.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca este vorba despre tuner si tensiuni
    am incercat si cu alte softuri dvb si acelasi rezultat da
    am incercat si cu alta plca si rezultatul e identic
    va multumesc si mai ales celui care mi-a spus despre tuner si tensiuni caci cred ca asta este singura explicatie.
    voi trimite placa dvb la firmaq poate am sanse sa imi dea alta in loc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cred ca sunt un idiot,sunt sigur !!!
    By is77cos in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 9th April 2006, 18:51
  2. Blocare pe ORF
    By Kroky in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 25th September 2005, 19:43
  3. Blocare totala
    By Kid in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 21st June 2004, 21:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top