Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default srt 4402-fara semnal

    Am pus pe un 4402-evo noul soft n2.ok de pe acest side-totul a mers bine -(loaderul ma avertizat cand am apasat download "you have old tuner continue away?"),dupa ce recyverul a acceptat softul a repornit dar acum nu mai gaseste semnal pe niciun satelit.
    Stie cineva unde gasesc soft pt. el? cucel oficial de pe strongsat.com nu merge-aceasi problema.no signal [/i]


  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Ciudat !

    Ceea ce spui tu este ciudat ! daca nu merge nici cu firmwarw oficial nici cu patch ... ar putea fi o pana de tunner ... oricum ar fi pentru a lamuri problema da-mi un PM cu o adresa de mail si-ti voi trimite o versiune mai veche de patch !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default 4402-fara semnal

    Daca a-mi trimiti soft trimite unul mai vechi decat vers.1.5-asta mi-au trimiso cei de la strongsat si nu merge[email protected]


  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Ciudat !

    Quote Originally Posted by mihaip
    Ceea ce spui tu este ciudat ! daca nu merge nici cu firmwarw oficial nici cu patch ... ar putea fi o pana de tunner ... oricum ar fi pentru a lamuri problema da-mi un PM cu o adresa de mail si-ti voi trimite o versiune mai veche de patch !
    daca ai un patch mai vechi mi-l poti trimite pe [email protected] sau pe mes-Maryo643
    Mersi


  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mihaip

    Ce aduce in plus acest patch fata de cel vechi ? Decodeaza ceva in plus ?

    Merci.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Nou !

    Noutatile sint legate de actualizarea codurilor si posibilitatea de a recetiona TVCabo ... dar intre timp D+ a schimbat sistemul si TVCabo ...cheile !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 12697 si 12449 fara semnal?
    By orlandosro in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 17th February 2006, 19:09
  2. Am ramas fara semnal e de la mine sau de la digi?
    By justme_yo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 23rd January 2006, 21:49
  3. Hotbird transpondere fara semnal
    By colcm in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 12th January 2006, 12:14
  4. SRT 4402
    By Lord348_8 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 30th June 2005, 13:03
  5. Setari transponder T115 astra,fara semnal
    By cristitavi in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 21st May 2004, 09:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top