Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default gbox in retea home?

    Este posibil sa folosesc gbox pe doua box-uri (dm500 si relook400s)? Calculatorul si cele doua box-uri sunt conectate prin router.

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, dar nu cu acelasi dns dinamic (no-ip , dyndns , etc )

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intern ? Atunci asa


    Exemplu :


    Clientul :

    M: { 192.168.14.123 { 1CA45671 }}
    I: { 05 }
    X: { 04 }
    N: { 01 01 00 1F 3000 5000 }
    W: { 01 01 01}
    D: { 192.168.14.111 { 1234 1234 { B54ABCA7 { 1 1 }}}}

    Serverul:

    M: { 192.168.14.111 { B54ABCA7 }}
    I: { 05 }
    X: { 04 }
    N: { 01 01 00 1F 5000 5000 }
    W: { 01 01 01}
    D: { 192.168.14.123 { 1234 1234 { 1CA45671 { 1 1 }}}}

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: gbox in retea home?

    Nu inteleg. Nu functioneaza decat daca ambele box-uri au acelesi ip (192.168.1.5). Dar in acest caz nu pot functiona simultan. Cum as putea sa decodez cu gbox in acelasi timp doua programe folosind dm500 si relook400s. Daca se poate mai pe intelesul meu pentru ca nu am prea multa experienta.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fi si tu cvea mai explicat. Vrei sa iesi cu ambele boxe afara, sau una este doar interna, ce se serveste de la cea externa ?
    Sau ce ai de gind ?

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: gbox in retea home?

    Da vreau sa ies cu ambele boxe afara.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ne aratai cofiguratiile, poate ne era mai usor, asa incerc sa-ti explic cum pot

    Account la http://www.dyndns.com/account/ cred ca ai.

    La una din boxa dai de ex: M: { ciuband.dyndns.tv { BBBBAAAA }}
    La cealalta boxa dai de ex: M: { ciuband.dyndns.tv { AAAABBBB }}
    Doar Pasw: sunt schimbate

    Ptr fiecare boxa dai alti Porti liberi, adica sa nu iasa pe aceeasi porti, restul sper ca te descuric.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: gbox in retea home?

    Quote Originally Posted by ciuband
    Da vreau sa ies cu ambele boxe afara.
    foloseşti porţi diferite pe care le trimiţi la cutia respectivă.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am facut eu un thread how to gbox local.
    cred ca functia search nu merge,dar cauta dupa posturile de acum 2 luni.
    350 kg de scule!

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    noroc ca il am sticky pe rsi forum
    cum impartim un card intr-o retea locala.
    exemplu: un dreambox,dbox2,Triple dragon,server linux.
    dreambox = 192.168.1.7
    Triple D = 192.168.1.4
    dbox2 = 192.168.1.11
    server = 192.168.1.3

    cwshare dreambox~M: { 192.168.1.7 { 28081888 }}


    D: { 192.168.1.11 { 5577 5588 { 33AAAA77 { 5 5 }}}}
    D: { 192.168.1.3 { 5577 5566 { 78901234 { 5 5 }}}}
    D: { 192.168.1.4 { 5577 7777 { 26081968 { 5 5 }}}}

    cwshare dbox2~M: { 192.168.1.11 { 33AAAA77 }}

    D: { 192.168.1.3 { 5588 5566 { 78901234 { 5 5 }}}}
    D: { 192.168.1.7 { 5588 5577 { 28081888 { 5 5 }}}}
    D: { 192.168.1.4 { 5588 7777 { 26081968 { 5 5 }}}}

    cwshare TripleDragon~M: { 192.168.1.4 { 26081968 }}


    D: { 192.168.1.3 { 7777 5566 { 78901234 { 5 5 }}}}
    D: { 192.168.1.7 { 7777 5577 { 28081888 { 5 5 }}}}
    D: { 192.168.1.11 { 7777 5588 { 33AAAA77 { 5 5 }}}}

    cwshare server Linux~M: { 192.168.1.3 { 78901234 }}



    D: { 192.168.1.11 { 5566 5588 { 33AAAA77 { 5 5 }}}}
    D: { 192.168.1.7 { 5566 5577 { 28081888 { 5 5 }}}}
    D: { 192.168.1.4 { 5566 7777 { 26081968 { 5 5 }}}}

    eu am dat exemplu cum este la mine,nu trebuie sa ai server linux.
    in locul serverului poti folosi de ex un dream500 sau orice alt aparat linux,chiar si humax5400,samsung9500via,pioneer,etc.
    pentru fiecare aparat trebuie deschis cate un port separat
    ex:
    5566 = server
    7777 = triple dragon
    5588 =dbox2
    5577 = dreambox
    iar ptru fiecare aparat un passwd separat ex server 78901234
    350 kg de scule!

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi
    pentru fiecare aparat trebuie deschis cate un port separat
    ex:
    5566 = server
    7777 = triple dragon
    5588 =dbox2
    5577 = dreambox
    iar ptru fiecare aparat un passwd separat ex server 78901234
    gresesti,pt. share local adica in spatele routerului nu trebuie deschis nici un port indiferent de combinatie si cate servere ai - doar daca faci share extern prin internet tb. deschise

    Living an analog lifestyle in a digital world

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Marcelll,
    din cite stiu eu, trebuie deschisi porti si in reteaua interna, ptr a stii Gboxul cu cine sa comunice. Poate ma insel, dar la mine nu a mers altcumva.

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcelll
    Quote Originally Posted by gogi
    pentru fiecare aparat trebuie deschis cate un port separat
    ex:
    5566 = server
    7777 = triple dragon
    5588 =dbox2
    5577 = dreambox
    iar ptru fiecare aparat un passwd separat ex server 78901234
    gresesti,pt. share local adica in spatele routerului nu trebuie deschis nici un port indiferent de combinatie si cate servere ai - doar daca faci share extern prin internet tb. deschise
    nu gresesc deloc
    350 kg de scule!

  14. #14
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In reteaua locala nu trebuie deschis nici un port din router,ba mai mult, poti folosi aceleasi porturi de intrare si iesire, pt ca sunt pe ip-uri separate.

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    97
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: gbox in retea home?

    Quote Originally Posted by ciuband
    Da vreau sa ies cu ambele boxe afara.
    Stie cineva ce setari trebuiesc facute, in plus, daca am IP DINAMIC?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. big gbox server/ serveur gbox géant
    By sachakouk985 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th October 2006, 12:05
  2. big gbox server/ serveur gbox géant
    By sachakouk985 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th October 2006, 11:54
  3. Gbox 2.20 & gbox control center 1.4.5
    By marius_virtosu in forum DREAMBOX
    Replies: 15
    Last Post: 10th January 2006, 19:56
  4. Replies: 0
    Last Post: 1st January 1970, 03:00
  5. Replies: 0
    Last Post: 1st January 1970, 03:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top