Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor Sky star2!!!!!!!!

    am luat o placa skystar 2 2.6, pe cd are driverul 4.3.2, merge 2 min dupa care se blocgeaza, imi intra ecran albastru ce imi spune de ceva erori, probleme legate de soft...etc


    am AMD ATHLON 64, placa ASUS deluxe procesor la 3000+, 1,8MHZ, Nvidia Gforce 6200
    NU stiu ce sa-i mai fac, am tot reinstalat dar degeaba acelas lucru il face

    PLS HELP

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    My Home
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca la alt calculator daca ai posibilitate, sau macar incearca cu alta cartela video.
    Mai inainte am citit ca SS2 nu prea bine sa impaca cu configuratia aceasta ASUS+NVidia
    SS3(TT Buget S1102)=1.2m (4W+5E+13E)

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da totusi, vreo idee de a rezolva problema

    placa sky deci e buna problema este doar de compatibilitate?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce este un BETA version?skystar 2

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Calan
    Posts
    1,237
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asus+Nvidia+SS2 se impaca de minune la mine_ Si sa vezi faza tare_Mai si decodeaza citeva sute de programe.Aproape ca are clima bizonica nu alta.Incredibil!

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am folosit si eu Asus (nforce2) +Nvidia+Skystar2.3 = OK .

    Sa nu fie problema de la nforce (?)

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nimeni nu ma ajuta?

    ...si eu care credeam ca voi putea folosii aceasta placa la ceva

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Urziceni
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceeasi placa de baza am si eu (K8NE-Deluxe), acelasi procesor..difera in skimb placa video (Asus 9550 GE). Nu am avut nici un fel de problema pana acum si nici la instalare. Eu merg cu driverul 4.3.2 si Prog DVB, ultima versiune- testat si pe XP32 si pe XP 64 ... cum am mai spus nici un fel de probleme...
    Nu stiu ce sa zic....Incearca palaca in alt sistem si dak merge ok atunci vezi la tine eventual sursa si memoriile.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    destul de greu nu prea ma pricep
    exact var descrisa la time am instalat-o si eu dar se blocheaza.
    Playerul folosit conteaza?

    AM motor HH, ii vreo problema in, sensul ca ar trebui legat direct la LNB?


    am facut loop dintr-un receiver Strong, si vee asa numai Tp cu programele de pe TP1, alea poloneze , respectiv Bibel

    Cum fac sa vada si restul?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu ce sa zic....Incearca palaca in alt sistem si dak merge ok atunci vezi la tine eventual sursa si memoriile


    Imi explici putzin mai detaliat ...nu ma prea pricep

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in bara de jos Iconul de la skystar nu ar trebui sa fie mereu verde?, La mine arata rosu, eventual cateodata alterneaza pe vedrde... Ce sa insemne?

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Urziceni
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa ce ao instalat driverul nu prea m-a interesat setup pc si server4pc....
    incearca sa le scoti de la pornire .. si mergi doar pe progDVB .. ca e mai
    simplut de configurat....

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2

    In ce slot ai pus placa?Incearca in alt slot , exclus cel de linga placa video.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pom
    in bara de jos Iconul de la skystar nu ar trebui sa fie mereu verde?, La mine arata rosu, eventual cateodata alterneaza pe vedrde... Ce sa insemne?
    Sa fie semnalul la limita? antena incorect reglata? ai posibilitatea sao verifici cu un receptor?...cat despre HH miscat de PC pe AMD64 deocamdata nu se poate dar MiBi lucreaza la modificarea fisierului SkyNet.sys pt driverele 4.4.0...a aparut deja o versiune dar functionala doar cu SS2 rev.2.3...pe 2.6 misca HHul dar nu indica semnal..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus placa in slotul 2 , in mijloc, am 3 sloturi PCI, si 2 PCI EXprees
    semnalul este ok, merge... problema este ca se blocheaza calculatorul daca merge Progdvb , nu merge decat 3,4 min si gata....
    Dupa restart porneste din nou


    Am sa incerc driverul 4.4.0, sa vad ce face

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sky star2 compatibil cu Diablo ?
    By Victor64 in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 6th December 2006, 19:07
  2. mic ajutor
    By Unuseroarecare in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 2nd October 2006, 01:01
  3. va rog frumos ajutor ajutor dbox1
    By gargarita in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 23rd December 2005, 08:54
  4. ajutor va rog
    By stelrob in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 14th December 2005, 22:05
  5. Un pic de ajutor
    By kangoo in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 21st April 2005, 14:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top