Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu tvout

    de curind am reinstalat xp-ul si nu imi mai merge tvout-ul la placa video (Leadtek 4MX), am reinstalat softul, am verificat cablu', tv-ul si singura problema ramine sa vad daca la iesirea din placa mai am semnal sau nu, dar nu stiu cum.
    Cine se stie, sa spuna...

    PS1: din pacate forumu' nu are o sectiune IT, si am considerat cel mai potrivit sa postez aici
    PS2 : propun infiintarea unei sectiuni IT

    respecte

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi daca da ceva pe tv la initializarea calc. Daca nu, e posibil sa ai o problema. Daca da, seteaza in "propeties-seting-advanced... clone dispay

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de scos nu scoate nimic pe tv, si este activata si clona da' tot nu vrea.
    eu as vrea sa stiu cum pot verifica daca am semnal la mufa.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scoate monitorul complet, dai restart, daca nu vezi boot'ul pe tv e ciao,
    uita-te dupa condensatori/chips umflati

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  5. #5
    backup_2k
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @ilav, eu folosesc offtopicul pentru probleme mai generale..
    apeleaza cu incredere acolo..si eu unul iti voi raspunde..
    asta pana apare o sectiune ..daca .. IT

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intradevar daca scot monitorul si las doar tv-ul atunci apare secventa de bootare dar dupa ce incarca xp-ul dispare imaginea;
    am reinsatala driverele originale da' tot nu vrea in p*da masii (si te gindesti ca placa-i leadtek);
    cred ca o sa incerc Detonatorul de la Nvidia ca am auzit ca-i beton, voi ce ziceti, merita?

  7. #7
    backup_2k
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    daca dispare..nu e busit tv-out-ul..
    ia incearca sa intri in safe mode..
    daca merge, pune detonatorii de care vorbeai ca e de la driveri..

    etc..

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ilav
    nu mai am nvidia de mult timp, dar din cate imi aduc aminte, are o optiune de "force detection of my tv" - bifeaza asta si tipul conectorului (composite/s-video) care nu se comuta automat daca placa nu detecteaza tv-ul.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Probleme EPG...
    By amandigi in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 4th August 2006, 23:18
  2. Probleme, probleme, probleme...
    By abrash43 in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 23rd April 2006, 09:15
  3. Otv 1W probleme?
    By lombyl in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 15th October 2005, 23:00
  4. probleme Add on
    By ombre in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 22nd August 2005, 22:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top