Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default Money Channel de la 1 mai

  Grupul Realitatea lansează oficial, la 1 mai 2006, televiziunea de business „Money Channel”, potrivit unui comunicat de presă al Realitatea TV.

  Publicul va avea acces la imagini din studiourile The Money Channel şi va avea posibilitatea de a-şi exprima opiniile şi transmite sugestii referitoare la derularea proiectului prin accesarea site-ului www.themoneychannel.ro, dar şi prin intermediul a două linii telefonice dedicate sau prin SMS.

  The Money Channel este o televiziune de ştiri financiare şi de business, dedicată exclusiv mediului de afaceri, care oferă 24 de ore din 24 o imagine a tuturor evenimentelor financiare şi bursiere ale zilei, însoţite de o analiză a mediului de afaceri. Televiziunea este liberă la retransmisie pe teritoriul României, reprezentând un „canal de informaţii economice şi de afaceri”, după declaraţiile directorului acestui post, Lucian Sârb.

  Potrivit declaraţiilor lui Alin Petran, director al reţelei teritoriale a Realitatea TV, programul Money va fi unul de nişă, cu un target format din persoane cu un venit ridicat, din zona urbană, care activează în domeniul economic. Directorul postului, Lucian Sârb a precizat în faţa CNA, în momentul primirii licenţei, că Money Channel „va lua probabil vârful nişei.”

  Alin Petran a precizat că veniturile din publicitate vor ajunge la 300.000 de euro în 2008, luând în calcul concurenţa de pe piaţa televiziunilor de business.

  Televiziunea va emite, pentru început, „pe trei linii”, adică cu informaţii în trei limbi (română, engleză şi franceză), în colaborare strânsă cu Realitatea TV care o va finanţa 100 % logistic şi din punctul de vedere al resurselor umane.

  Grila de programe va fi formată din producţie proprie pe modelul Realitatea TV. Difuzarea programelor se va baza pe ritmurile bursei din întreaga lume, prin difuzarea de programe de informaţii între orele 10-18, când bursele sunt deschise, dar şi prin prezentarea de emisiuni de analiză şi comentariu înainte şi după ce bursa s-a închis.

  Printre emisiunile şi rubricile Money Channel se numără: un jurnal de ştiri complex, „Opening Bell”; „Business Class” – un program tip lunch-time talk show; „Closing Bell”, program de ştiri ce marchează închiderea burselor; „Market Briefing”– analiză financiară a zilei; „People Meter” – talk-show care are ca scop analiza pieţei de media şi publicitate; „News Flash”– program de hard news clasic care va fi difuzat din oră în oră, pe durata a 15 minute.

  Echipa de jurnalişti specializaţi în domeniul economic, printre care prezentatorii Lidia Moise, Eli Roman şi Gabriel Avăcăriţei, este condusă de Lucian Sârb, director al televiziunii de ştiri, Dan Apostol, editor-şef al The Money Channel, şi de Radu Soviani, Newsgathering Manager.

  CNA a mai acordat la sfârşitul lunii februarie două licenţe de satelit pentru alte două posturi de televiziune pe aceeaşi nişă, WBS şi Business Club, proiecte susţinute de Silviu Prigoană, respectiv Adrian Sârbu.

 2. #2
  I'm the truble man! Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jun 2005
  Location
  Bacau & Iasi .
  Posts
  2,363
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Amos 4W, 10.925H, 27500, 3/4 (pachet Boom TV)

  Prima imagine cu Money Channel (tot in test, imagine statica)
  Prin amabilitatea lui rz

 3. #3
  Moderator Expert
  Join Date
  Sep 2002
  Location
  Bucuresti
  Posts
  6,985
  Posts Thanks / Likes

  Default

  EVZ de azi: http://www.evz.ro/article.php?artid=256592

  Money Channel, primul business TV din Romania, a intrat in linie dreapta.
  Noul post TV al lui Sorin Ovidiu Vintu, The Money Channel, isi propune sa le aduca telespectatorilor afaceristi din Romania informatii din business 24 de ore din 24. Postul va fi lansat oficial pe 1 mai, dar pana atunci cei interesati pot spiona prin "santierele" emisiunilor viitoare. Incepand de astazi, acestia pot urmari, pe frecventa postului, transmisiuni de la "locul faptei": alegerea emisiunilor si a subiectelor, simulari, formate, pe scurt, "pregatiri" pentru mai.

  Informatii in trei limbi

  The Money Channel e primul post romanesc de informatii economice, cu accent pe piata bursiera. Valoarea initiala a investitiei se ridica la 1,6 milioane de euro si, pentru inceput, televiziunea va emite "pe 3 linii", adica vor exista informatii in romana, engleza si franceza.

  "Spre deosebire de posturile generaliste, prime-time-ul acestei televiziuni este undeva intre ora 10.00 si 17.00. Este perioada de maxima activitate a pietelor financiare", explica Lucian Sarb, directorul The Money Channel. "O sa vedeti ca deschiderea si inchiderea bursei, in "Opening Bell" si "Closing Bell", ofera spectacolul celor care castiga sau pierd pe piata de capital. Pana la urma, o mare parte a vietii noastre se deruleaza sub semnul acestei obsesii a performantei, zi de zi: castig sau pierd", mai spune Sarb.

  Posibil parteneriat cu CNBC

  Un reprezentant al retelei americane de televiziune CNBC (Consumer News and Business Channel) a fost la Bucuresti, la sfarsitul lunii martie, pentru a analiza proiectul The Money Channel.

  Dupa cum ne-a declarat Mihaela Stanculescu, directorul Departamentului de Marketing si PR al Realitatii TV, reprezentantul CNBC a fost impresionat de proiect si de echipa. Acum se asteapta un raspuns din partea conducerii CNBC in vederea unui posibil parteneriat cu The Money Channel, in vederea extinderii televiziunii americane in Romania.

  Peste 35 de ani, studii superioare, venituri peste medie

  "Am construit conceptul editorial pentru comunitatea de business din Romania", ne-a declarat directorul postului. "Partenerii nostri in acest proiect sunt asa numitii 35+, activi, cu studii superioare si cu venituri peste medie", a mai adaugat Sarb, referindu-se la publicul-tinta al noului canal TV. El conduce o echipa din care mai fac parte Dan Apostol, editor-sef, si Radu Soviani, Newgathering Manager, toti fiind jurnalisti specializati pe domeniul economic.

  "In ciuda evenimentelor politice si sociale care fac deliciul televiziunilor din Romania, exista un public frustrat de acest spectacol. Pe langa toate scandalurile politice, Romania e obligata sa se dezvolte.

  Acesta este obiectul muncii si al atentiei noastre. Telespectatorii merita informatii corecte si in timp real despre ritmul dezvoltarii economiei romanesti si despre contextul global in care ne miscam cu totii", crede Lucian Sarb, fiind de parere ca pietei televiziunilor din Romania ii lipsea un post asa cum este The Money Channel.

  Americanii, in top

  CNBC si Bloomberg TV sunt cele mai cunoscute retele americane de televiziune specializate in business. CNBC, care e detinuta de NBC Universal (fuziune intre General Electric si Vivendi Universal), ofera stiri, talk-show-uri si anchete din domeniul business timp de 16 ore pe zi si are acoperire internationala.

  Pana in 2000, cand site-urile specializate au cunoscut o raspandire si o dezvoltare exploziva, CNBC a fost considerat canalul media principal de obtinere a informatiei cu caracter economic. CNBC Europa, cu sediul central la Londra, este parte a CNBC si ofera acelasi tip de informatie economica.

  Alte doua televiziuni de business

  Concurenta pentru The Money Channel va incepe sa se faca simtita inca din acest an. In octombrie va fi lansat Business Club, al SC Pro TV SA, "un post de informatii business si lifestyle", potrivit directorului trustului Pro, Adrian Sarbu. Postul va emite intre 9.00 si 16.00 si va avea un potential numar de 400.000-450.000 de telespectatori.

  Investitia va fi de aproximativ un milion de dolari. In martie 2006 ar fi trebuit sa-si inceapa emisia WBS, o televiziune de business tip Bloomberg, a SC Breaking News Media SRL, unde actionar majoritar este Silviu Prigoana. Postul, conceput dupa model american, va fi axat pe informatia bursiera.
  SHALOM

 4. #4
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Primul screenshot al MoneyChannel :

  [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/money.jpg[/img]

 5. #5
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jul 2003
  Posts
  159
  Posts Thanks / Likes

  Default Momney Channel

  Scusateme dar pe pachet
  1° W este posibil
  urmari acest canal ?
  multumesc
  Iu

 6. #6
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Un canale inutile e stesse gradiscono altre canale di affari, niente di nuovo .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. hotbird to w1,with no money needed
  By motorbud120 in forum RDI - English
  Replies: 2
  Last Post: 4th July 2006, 18:38
 2. START - The Money Channel la MAX TV si BOOM TV!!!
  By ovex in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 2
  Last Post: 26th April 2006, 21:50
 3. Replies: 0
  Last Post: 2nd March 2006, 23:16
 4. best value for money
  By Mickylaura in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 3
  Last Post: 3rd August 2005, 01:19

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top