Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: strong

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default strong

    salutare tuturora. am cumparat un receptor strong 4155 stie cineva cum se poate modifica el soft pentru a vessea d+ spania

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca este! Strong 4155 Evolution ,ai posibilitatea de a puneSoftConcord.Imi pare rau nu stiu daca mai merge d+ pe str4xxx,(posibil ca Tps-ul sa mai mearga!.Pe site-ul de la FrocusSat ai sa gasestiSoft-ul.
    __________________________________________________ _________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: strong

    Quote Originally Posted by jomi
    salutare tuturora. am cumparat un receptor strong 4155 stie cineva cum se poate modifica el soft pentru a vessea d+ spania
    Puteai sa intrebi aici pe forum inainte de a cumpara...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da e strong 4155 evolution si nu am nici o informatie pentru el cum ar fi,program de legatura deco--PC,etc. pentru d+ am 2 tipuri de aparate care funccioneaza doar doream sa stiu daca si acest aparat puate fi modificat . Multumesc pentru raspunsuri.

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge cu Concorde ca draqu! Toti au probleme cu el si trebuie resetat dupa cateva schimbari de canale. Asa ca...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare. O intrebare si daca se poate sa raspundeti "normal" nu cum o fac asa zisi smecheri am introdus programul concord si acum vreau sa-l aduc la stare initiala adica original , tot incerc si nu reusesc ce pot face modelul e storng 4155 evolucion,

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default se poate !

    Ai sus la Strong Files un fisier "recover after Concord patch" 4125/4155 el o sa-ti rezolve problema ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. what is the difference between Strong 4620II and Strong 4650
    By shenzhen michael in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 28th August 2006, 23:44
  2. Pot sa pun patch de strong 4401 pe strong 4404
    By bosbiciu in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 6th January 2006, 11:23
  3. Replies: 262
    Last Post: 7th August 2005, 16:04
  4. strong 6355-strong 4500
    By clasix in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 14th July 2005, 12:19
  5. Strong 4355 evo VS Strong 6355 !!!!
    By romeo in forum SD Receivers
    Replies: 10
    Last Post: 28th March 2005, 11:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top