UPC-Astral introduce noi servicii de internet începând cu luna aprilie 2006 prin mărirea vitezei de download şi prin renunţarea la taxa de instalare în valoare de 20 USD.

Astfel, de la 1 aprilie 2006, serviciul Astral Online Start, cu viteza de download de 256 kbps şi trafic de 3 GB, devine Astral Internet Standard şi va avea viteza de download de 512 kbps şi acces nelimitat, la un tarif lunar de 12,5 EUR (fără TVA); serviciul Astral Online Hobby, cu viteza de download de 256 kbps şi trafic de 10 GB, devine Astral Internet Plus şi are viteza de download de 1024 kbps şi acces nelimitat, la un tarif lunar de 19,5 EUR (fără TVA); serviciul Astral Online Nelimitat, cu viteza de download de 384 kbps şi trafic nelimitat va deveni Astral Internet Plus.

Din oferta Astral face parte primirea modemului gratuit în custodie pe toată perioada abonamentului la aceste servicii, dar şi service-ul şi suportul tehnic.

„Pentru acest an, UPC-Astral şi-a propus să îmbunătăţească serviciile oferite clienţilor, o dată cu integrarea operaţională a celor două companii. Modernizarea casieriilor Astral Telecom, începută în luna martie, şi îmbunătăţirea ofertei de Internet pentru clienţii Astral sunt o modalitate de a transmite că pentru noi clienţii sunt o prioritate. Dorim să răspundem cât mai rapid nevoilor de comunicare şi de informare ale clienţilor, pentru că succesul nostru se bazează pe dezvoltarea unei relaţii pe termen lung cu ei”, a declarat Mira Anghelescu, Manager Regional de Marketing şi Vânzări.

Clienţii care au optat pentru servicii triple play de la UPC-Astral (televiziune prin cablu, telefonie digitală, internet) beneficiază de o reducere de 5 USD din valoarea totală a abonamentului, iar pentru clienţii noi luna instalării este gratuită.

Tarifele noilor servicii de internet sunt valabile începând cu data de 1 aprilie pentru clienţii care se abonează după data de 1 aprilie şi vor intra în vigoare la 1 mai pentru clienţii care s-au abonat până la data de 31 martie 2006.

UPC-Astral este, în urma achiziţiei companiei Astral Telecom de către UPC România, cea mai mare companie de comunicaţii prin cablu şi satelit din România, care oferă servicii unui număr de aproximativ 1.300.000 clienţi.

Astral Telecom s-a înfiinţat în anul 1993 şi a devenit unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii integrate de comunicaţii electronice din ţară. În 2005, Liberty Global International, al treilea mare operator de cablu din lume, prezent în ţara noastră prin filiala sa UPC, a achiziţionat compania Astral Telecom.

Liberty Global International oferă servicii de televiziune prin cablu, televiziune digitală şi prin satelit, internet şi telefonie în peste 15 milioane de locuinţe din întreaga lume. Grupul american a investit până acum în România peste 500 de milioane USD.