Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default help lazer 2003fta

    ma poate ajuta cineva?

    am un lazer 2003fta

    SWVersion: 03.0001.9+ 03.02.2004
    Data Version: 1.7 03.02.2004
    HW Version: SF01-AZ
    Loader: 2.0

    - cum se intra in menu-ul pt key (daca are)
    - ce as putea pune pe el in momentul de fata ca sa il aduc la zi (eventual si cu ce loader)

    multumiri anticipate
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default multumiri

    multumesc
    am gasit si pe rdi si pe mail.
    o sa revin cu rezultatul.
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Romania, Timisoara
    Posts
    328
    Posts Thanks / Likes

    Default pentru gelvis

    dute pe crosat si gasesti soft pentru lazer 2003

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default care sa fie buba?

    Evileyes manager ma lasa sa citesc din receptor, sa scriu orice, in afara de firmware. Apare "Error 2" la receptor. Am vazut ca asta inseamna lungimea eronata a firmware-ului. Am observat ca firmware-ul din receptor are 1024kb si intr-adevar tot ce am gasit eu si mai vechi si mai noi sunt de 2048kb.
    Sa nu aiba 2mb in receptor?
    Sau trebuie schimbat ceva? (ma gandesc la loader, poate)
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Pai ....

    Pai spune asa omule ! nu ai Lazer2003 FTA ... ci varinata de 1 Mb a acestuia ! cei de la Elstar nu au vandut asa ceva ... vezi ca pe CROSAT este soft de 1Mb ! ala este al tau !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cod Lazer?
    By satelescu in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 14th December 2005, 07:32
  2. Lazer Fta 2Mb OK
    By ccchdro in forum SD Receivers
    Replies: 35
    Last Post: 12th November 2005, 08:51
  3. Lazer 1 Mb !
    By mihaip in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 7th September 2005, 09:03
  4. Lazer Tps Ok
    By ccchdro in forum SD Receivers
    Replies: 16
    Last Post: 27th April 2005, 17:00
  5. Lazer 2003fta key editor
    By ilicikid in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 15th December 2004, 21:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top