Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default TV 1000 SI VIASAT EXPLORER-MACROBLOCURI LA DIGI TV...

    Salutare la toata lumea.As vrea sa stiu daca si la voi apar macroblocuri pe TV 1000 si Viasat Explorer in ciuda semnalului bun adica nivel 80% si calitate 98%....A propos cum stati cu nivelul semnalului pe 12,687 Ghz.La mine e scazut la 77-83% ,variaza...Am inclinat LNB-ul exact la 21,5 grade corespunzator locatiei mele....

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm, la fel e si la mine. Asa ma enerveaza ca pana la urma cred ca ma duc si le dau cu receiveru in cap. Pardon, am uitat ca Dreamboxu nu-i de la ei.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nrares
    Confirm, la fel e si la mine. Asa ma enerveaza ca pana la urma cred ca ma duc si le dau cu receiveru in cap. Pardon, am uitat ca Dreamboxu nu-i de la ei.
    Hai ca mai dat pe spate cu asta Buna asa rau de tot...
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  4. #4
    bazileus
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    acea buba cu macrobl. si agatatul un pic al imaginii provine de la receptia lor,viasaturile si tv1000 sunt nds ambele plus ca a confirmat un cunoscut care le receptioneaza direct nds de pe sirius ca la fel ii merg si lui

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bazileus
    acea buba cu macrobl. si agatatul un pic al imaginii provine de la receptia lor,viasaturile si tv1000 sunt nds ambele plus ca a confirmat un cunoscut care le receptioneaza direct nds de pe sirius ca la fel ii merg si lui

    Bine, bine,dar eu sunt abonat si la o societate de cablu nu ii dau numele ca sa nu ii fac reclama,si la astia nu apar acele macroblocuri pe imagine.Cand i-am intrebat au spus ca receptioneaza intregul pachet Viasat de pe Sirius...

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by digi340
    Bine, bine,dar eu sunt abonat si la o societate de cablu nu ii dau numele ca sa nu ii fac reclama,si la astia nu apar acele macroblocuri pe imagine.Cand i-am intrebat au spus ca receptioneaza intregul pachet Viasat de pe Sirius...
    S-o fi remediat intre timp.
    SHALOM

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bai fratilor chiar nu va deranjeaza macroblocurile si imaginile statice de pe Tv 1000 si Viasat Explorer?Pe Sirius garantez 100% ca pachetul Viasat se vede fara macroblocuri....Faceti dreaq ceva incompetentii de la Digi.....

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,135
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca sunai direct la acel numar nu pierdeai timp .
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=64758

  9. #9
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by digi340
    Bai fratilor chiar nu va deranjeaza macroblocurile si imaginile statice de pe Tv 1000 si Viasat Explorer?Pe Sirius garantez 100% ca pachetul Viasat se vede fara macroblocuri....Faceti dreaq ceva incompetentii de la Digi.....
    Probabil preiau si cei de la digi din shering aceste programe
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    explorer si history direct de pe SIRIUS cu receptoare PACE...nu am macroblocuri...nici nu am avut vreodata...asa ca...rusinica

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ma dispera macroblocurile pe TV 1000 si Viasat Explorer
    By digi340 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 17
    Last Post: 31st May 2006, 04:26
  2. Viasat Explorer
    By yo3fuu3 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 8th March 2006, 21:41
  3. Subtitrare Viasat Explorer
    By tdcristi in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 27th February 2006, 20:13
  4. Viasat Explorer
    By florinamf in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 25th May 2005, 23:25
  5. Viasat Explorer in pachetul TPS
    By Anonimul in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 3rd May 2005, 14:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top