Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: TPS -OK?

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS -OK?

    Am avut surpriza sa imi intre din nou programele TPS care trebuiau reactualizate din telecomanda,fara sa reactualizez. Ce se intampla? Nu mai schimba zilnic keyle?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De peste o saptamana e asa. Nici o grija, de maine o iau ei iar de coada.

  3. #3
    The Master of the Beasts Mentor
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Insula Pastelui
    Posts
    506
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Observ ca astazi 10.04.06. T*S si M**ti si-au facut autoupdate , si merg OK , cel putin pt. KAON , confirm versiunule cu HW 12.01.A5 si 12.C1 A5 , cu softurile din 08.04. de pe sat.us.pn...

    S'altare si s'ucces!

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu a facut AU. Pur si simplu e suficient sa existe in locul cheii un sir de 32 cifre de 0 si merge. Am experimentat asta punand doar cifre de 0 in softcam pe ss2.
    La fel am si in patchul de la Kaon 570, cred ca merge cu orice cheie de 32 de semne.
    Gigel


  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta nu e prea bine...iar pregatesc ceva...
    Salut Prieteni!


  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vad ca si astazi 11.04.06 ,imi merg pe(Str6355ci) fara sa mai fi nevoie sa actualizez KeyaAES.
    __________________________________________________ ________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top