Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  Silver Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 1970
  Location
  Wallis And Futuna Islands
  Posts
  2,234
  Posts Thanks / Likes

  Default Publicitate in regim Dth pe programe da sau nu?

  Topicul(threadul) deschis nu este un poll si nici nu intentionez sa fie un "puls" al "pietii" ci doar vreau sa fac o mica remarca in ceea ce priveste publicitatea la televizor in ceea ce priveste exclusiv receptia in regim pay-tv (deci nu ma intereseaza receptia terestra sau cablu).

  fara mult bla...bla ,pe scurt sintetizez "durerile"(durerea) mele:
  a)De ce exista publicitate pe canalele tematice gen Discovery,NG,Viasat..etc.?Eu ca abonat PLATESC pentru serviciu deci nu-mi vine gratis "din cer".Inteleg ca este o preluare a programelor destinate serviciului pt. cablu..dar..give me a brake..nu ne puneti in situatia de a fi luati sub un calup cu abonatii de la cablu.Programele de tv din pay-tv trebuie sa traiasca din publicitate sau din banii de abo colectati.Sincer ma enerveaza ca pe N.Geographic aproape din 10 in 10 minute este publicitate,este penibil,pe Reality se dau engros reclame din Polonia (unde este copyrightul?)-cineva incaseaza bani seriosi cu aceasta "gafa".

  b)Eu consider ca pentru cei care sunt abonati la un serviciu pay-tv chiar si posturile de tv gen Prostv ,Antena1...etc. ar trebui sa transmita special -decalat- programele si filmele fara intreruperi publicitare.Deoarece eu(noi) platesc (im) bani pentru receptia in regim pay-tv, si sa nu fie preluate in mod direct (varate pe gat) deoarece nu este fairplay sa fim iarasi catalogati cu cei care receptioneaza programele prin cablu sau terestru.
  Paranteza dechisa:
  omul de Neanderthal=cine receptioneaza doar terestru (nu vrea sa cheltuie bani pe scule,nici nu are tendinte dthasiste,evolutia l-a oprit in acest stadiu)
  Homo Erectus=cine receptioneaza programele pe cablu(este omul care a evoluat din Neanderthal ,dar la fel el se multumeste cu ceea ce-i este indoctrinat exclusiv pe cablu,nu are tendinte dthasiste)
  Homo Sapiens=cine receptioneaza programele din cer( este omul care a evoluat din Neanderthal->Erectus->Sapiens,este un dthsist cu sau fara scule in afara de bijuteria data de operator,probabil si o antena mobila,este omul caruia se adreseaza platformele pay-tv.
  Homo Extra+ = este omul secolului 21 care are tot ceea ce poate insemna acces la multimedia ,are cel putin 1 abo la vreun pay-tv,scule proprii in afara de cele furnizate de operator ,obligatoriu abo la cablu pt. internet sau la un alt operator care-i ofera internet de mare viteza,priveste televiziunea ca si un mijloc de relaxare si informare( a se citi cu dublu inteles ) si niciodata nu-i multumit de ceea ce i se ofera, in viata,vrea intotdeauna mai mult
  Paranteza inchisa

  vreau un Dth cu mai putine calupuri de publicitate in timpul emisiunilor,la sfarsitul-inceputul lor nu ma deranjeaza (nu ma uit )
  Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

 2. #2
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  ALBA_IULIA
  Posts
  3,739
  Posts Thanks / Likes

  Default

  E o problema internationala.La sky italia fac acelasi lucru.S-au plins abonatii ,dar degeaba.Cine renunta la niste bani pentru a face fericiti abonatii?Raspunsul:NIMENI. 3. #3
  Multi Banned User Expert
  Join Date
  Oct 2003
  Posts
  11,217
  Posts Thanks / Likes

  Default

  multiplica mailul de vreo10-15000 de ori,trimite-l la miro si se rezolva.
  e la moda si culmea efectul e garantat.ce,nu crezi? intreaba-l pe Fanta!

 4. #4
  aleksutz
  Guest
  RDI - Board Default Avatar

  Default

  ya ya ya ya keep dreaming. ai grija , insa, ca in curand s-ar putea sa iti bage astia publicitate si in vise. viitorul iti ofera multe surprize.

  serios acuma....daca vrei aceste canale fara publicitate nu o sa mai platesti 7-10 centi pt Discovery ci 1 euro probabil.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. mica publicitate "necesara"
  By demolator in forum Placi DVB
  Replies: 6
  Last Post: 13th May 2005, 12:37
 2. Publicitate defectuasa a pachetelor DTH
  By Ronaldo in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 2
  Last Post: 12th May 2005, 22:16
 3. Programe FTA
  By loko in forum RDI - Satelit
  Replies: 29
  Last Post: 9th May 2005, 20:17

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top