Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    979
    Posts Thanks / Likes

    Default Site cineva de unde iau un codec anti-freeze?

    Salut;
    In primul rand LA MULTI ANI si un an nou asa cum vi-l doriti!

    Problema:
    Ingheata rapid imaginea pe programele codate si am citit chiar aici ca e de la elecad, rugamintea mea ar fi -daca stie cineva:
    1)Ce codec sa folosesc?
    2)De unde li dau jos?
    3)Cum sa procedez practic pentru a inlocui vechiul filtru grafic cu cel nou?

    Multumiri respectuoase!
    Scorpio

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    979
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat: folosesc PROGDVB, penultima versiune.
    Multumesc,
    Scorpio


    VU+ Solo 2/ parabola 1,8m / offset 1.85m / Bucuresti

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incerca cu ultima

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mda glumetz domnu doktor ca de obicei...
    Scorpio ,treci pe alt-dvb
    Gasesti la sectiunea download ce iti trebe inclusiv codecuri pt progdvb.
    eu iti recomand nvidia.
    adresa e http://vix66.altervista.org/

    bafta

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    idea lui bogdani e cea mai buna, dar daca nu vrei sa scanezi din nou incearca din "options/video sa setezi video render" cu ala ar trebui sa mearga fara sacadat (depinde de OS/drectx/placa video pe care ai tu)

    ichsehwaswasdunichtsiehst

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. urgently need site 4 northan anti virus2006or2005!
    By ajnaabi in forum RDI - English
    Replies: 8
    Last Post: 1st July 2006, 08:22
  2. are cineva idee unde e buba?
    By lombyl in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 8
    Last Post: 12th April 2005, 11:54
  3. Site de unde se pot lua frecventele TP ?
    By hary in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 8th January 2005, 02:19
  4. Cum se face un site si unde as putea sa citesc despre asta ?
    By Rumplestiltskin in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th January 1970, 20:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top