Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3

Thread: mediaset

  1. #1
    Nepriceput Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Habar n-am
    Posts Thanks / Likes

    Default mediaset

    Salutare popor
    Ce se intimpla de nu merge mediaset-ul? Ma refer la emisiunile lor care sint criptate (filme, sport,etc.) Folosesc altdvb cu s2emu 1.91 si ultimul yanksee, chei exista in softcam, dar cind e un program criptat nu apare nici o informatie despre cod... Ce trebuie sa fac? Voi vedeti ceva cind cripteaza astia?

    Nu mai am nimic, am vandut tot...

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    piiiii bloc
    Posts Thanks / Likes


    1.s2 emu sucks big....respect mars dar programu e oribil gindit

    2.debifeaza in el autoecm shi vei vedea ca nai key de mediaset bune iar in altdvb seteaza provider 00001C

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Wild West
    Posts Thanks / Likes


    N-are nici o problema S2emu cu Mediaset-ul! Problema e ca au schimbat Keya care este : 001C 0D 7D4FD8B5C83C0184 si merge 100% cu S2emu 1.91 sau cu S2emu 1.92.



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. how about mediaset?
    By matri in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 13th May 2005, 11:05
  2. mediaset
    By midaniel in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 12th April 2005, 21:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top