Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    454
    Posts Thanks / Likes

    Default Cartoon network and Polsat package on Hotbird ?


    Hello Dear friends.

    after a long time i am using my DVb card for Tv.and I am watching hotbird.Cartoon Network and Polsat are not working..Please help me in Softcams and Plugins.

    I have S2emu 1.2 version with Latest Softcam but i am failed to open Polsat package and Cartoon Network.
    Please guede me how can i watch cartoon network and Polsat ?

    Thanks.

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    jee aya noo AqeelRaza
    DVB card for TV is another device or you are talking about PC dvb card?
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    try this new file. you have to extract this and replace everything on your progdvb root directory. http://www.megaupload.com/?d=X74T2ACR
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  4. #4
    Satellite Internet Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dear use new s2emu with latest softcam and also use new vpug 0.8.4 to open polsat etc. available in croteam-sat.org

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    454
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by boknoy_ph
    try this new file. you have to extract this and replace everything on your progdvb root directory. http://www.megaupload.com/?d=X74T2ACR
    Dear Boknoy i am using Proxy thats why megaupload is not working with my proxy..
    Please email me this File to [email protected]
    thanks

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cartoon network (hotbird)
    By yuriythebest in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 18th October 2006, 17:04
  2. cartoon network (hotbird) out?
    By yuriythebest in forum RDI - English
    Replies: 31
    Last Post: 25th June 2006, 19:07
  3. Replies: 14
    Last Post: 10th June 2006, 22:59
  4. Cartoon Network Gone from Hotbird?
    By bme in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 4th December 2005, 08:01
  5. Cartoon network SECA on hotbird
    By jeff77 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 30th October 2005, 18:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top