Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default Oare cat imi ia?

    Vreau sa mut antena de pe sirius pe intelsat ( Digi)

    Cam cat credeti ca imi va lua instalatoru ( nu cei autorizati)

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    tm
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce nu o muti tu?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa o muti singur nu trebuie sa mai apelezi la instalator. Intelsatul fata de sirius este putin mai la dreapta cum te uiti din spatele antenei spre satelit(sirius 5grade est-intelsat 1 grad west. Daca ai un alt receptor in afara de digi memoreaza frecventa 12 643 H 27500 si incearca cu receptorul deschis pe aceasta frecventa. Trebuie sa ai 98 la suta pe calitate si aproximativ 80 la suta pe nivel.

  4. #4
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine este foarte complicat


    Sa va explic

    Stau la etajul 4 si nu am vizibilitate la satelit asa ca am instalat antena in partea din fata a blocului( adika la uscator). Sus pe Bloc nu am cum pentru ca am mansarda.

    Asa ca imi este foarte greu...
    Oricum am sa incerc... sa vad

    Dar cum fac? ca am 2 LNB ..


    Nu am antena DIGI

    CI AM KIT Max adica LNB doual ( SIRIUS+HOT BIRD)

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca esti din Oradea ti-o mut eu

  6. #6
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt din Bacau


    Vreau sa renunt la Max

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si vrei sa folosesti ambele lnb-uri?

  8. #8
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai vreau sa o mut pentru a vedea programele DIGI


    Imi iau recep IN CURAND


    Dar am zis este mai complicat pentru ca am 2 LNB -uri su diseq

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nord
    Posts
    330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ady18
    Pai vreau sa o mut pentru a vedea programele DIGI


    Imi iau recep IN CURAND


    Dar am zis este mai complicat pentru ca am 2 LNB -uri su diseq
    Trebe sa te echipezi cu centura de siguranta, casca de protectie si viziera de protectie a fetei

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si sa urce de la sol la etajul 4 ca sa faca impresie artistica...

    Eu ma gandeam ca ar merge un dual feed SIRIUS 5E - INTELSAT 1W

    Ce ziceti ?
    Merge ?

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  12. #12
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma gandeam la

    Amos - Intelsat?

    Se poate


    4 respectiv- 1 Gr

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La 3 grade diferenta cam greu... nici nu stiu daca merge dar la 6 grade mai e spatiu de manevra
    Oricum, la asemenea solutii ajuta LNB-urile ALPS, cu ''gat'' ingust
    Am vazut mai nou la Peruvison ca si LNB-urile INVERTO 0.2dB au feed-hornul destul de ingust, astfel ca se pot misca destul de bine in suport

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  14. #14
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai acum

    am HOTBIRD 13 GR
    SIRIUS 5 GR

    13-5 = 8 Gr/ si mere

    si cum sa nu mearga cand e vorba de 3 gr ?! nu inteleg..

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    uite aici combinatia cu 1V pe centru
    poti folosi lnb Inverto de 0.2dB
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. De ce oare ?
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 20
    Last Post: 29th November 2006, 07:54
  2. Ce sa fie oare?gbox
    By Necunoscatorul in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 27th February 2006, 22:54
  3. D+ sa fie oare SE*A 3 ?
    By theLordAce in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 1st September 2005, 01:41
  4. Ce sa fie oare!?!?!?!?!?
    By arhanghelxxl in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 20th June 2005, 16:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top