Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    RESITA
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default AJUTOR STRONG 4355 EVO!

    Buna ziua,
    Am o mare problema cu un Strong 4355 EVO dupa cum urmeaza:
    -am instalat pe el patchul Concorde var 1.05 prin septembrie 2005 mergea cat de ca bine dar mai facea figuri de genul se bloca ,si pana nu-l scoteam din priza nu mai puteai s-ai faci nimic,cu montura H-H nu mergea de nici o culoare asa ca am renuntat la ea,era lent si deschidea destul de greu programele codate dar asta e daca vrei si programe codate
    -a aparut patchul Concorde var 1.06 pt. D+ anul acesta l-am instalat si am schimat cheile era OK mergea D+ dar a inceput sa faca figuri si mai mari de genul blocari tot mai repetate ,dar ce era mai grav ca dupa ce ma chinuiam sa actualizez cheile si introduceam toate frecventele pe satelitii la care nu avem din soft frecventele actuale bagate gen:AMOS,THOR,SIRIUS,EUTELSAT W2 etc cand dadeam cautare pe satelitul respectiv dupa ce gasea programele cand dadeam salvare trecea in stand-by si se reseta automat la setari initiale adica numai frecventele lui Hotbird,Astra si Nilesat respectiv la cheile vechi si se faceau praf cateva ore de munca....Acest lucru l-am patit de cateva ori pana m-am enervat si am crezut ca nu este instalat ceva OK asa ca am dat restore dupa PATCH varianta FULL am curatat totul si am instalat din nou var1.05 ,si update var1.06,toate mesajele la instalare dau OK!
    -Dar continua sa faca aceleasi figuri si sincer nu stiu ce sa-i mai fac de aceea v-as ruga daca puteti sa ma ajutati cu vreun sfat sau o varianta de instalare sau eu mai stiu ce....
    Am repetat operatia cu restorul mai odata dar tot face figuri.
    In rest receptorul merge relativ bine
    Mentionez ca nu sunt as in domeniu dar cat de cat inteleg fenomenul si de aceea va rog sfaturile sa nu fie la limbaj de expert adica cat mai explicite

    Multumesc anticipat !
    BLD

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu te speria si eu am patit la fel. Stiu ca versiunea 1.05 merge destul de bine. Eu am renuntat la concorde din aceleasi motive pe care le spui tu. Acum am prima versiune de pach a lui 4355E, nu concord. Din cate stiu eu pach-ul de concord e facut sa mearga doar cu canalele memorate inainte in pach. Daca gresesc sa ma corecteze cineva.

  3. #3
    zu Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Ploiesti City
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu concord-ul merge sa vezi si alte programe chiar daca nu sunt initial in lista(cel putin la mine), iar cu resetatul asta e un mare bug al CONCORD-ULUI
    MONTURA H-H MERGE SI EA CU ACEST PATCH
    P.S.: incearca sa mai stergi din lista de sateliti pe care nu-i urmaresti , si din lista de programe si vezi daca se mai reseteaza asa frecvent.

  4. #4
    Junior Member Friend
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Craiova
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fel am patit si eu! Sunt tare dezamagit! Principala problema cred ca este aceea ca nu trebuie sa memorezi peste un anumit numar de programe! Am avut probleme si cu pozitionerul: indiferent ce satelit selectam tot pe Hispa se ducea!
    Cred ca trebuie sa imi cumpar alt receptor!

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Concordul a fost doar un compromis pt a mentine pe linia de plutire seria 4xxx de la Strong....din pacate compromisul e prea mare...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intradevar uneori concord-ul se comporta in mod inexplicabil asa cum ai precizat si tu mai sus.Din pacate nu prea avem ce sa-i facem.Pt a evita aceste fenomene neplacute (pe cat posibil) incearca sa nu il supui unei butonari "excesive" a telecomenzii repetat, adica de exemplu daca cauti,sortezi canale,adaugi fregvente noi sau faci unele setari prin meniuri dupa 2-3 mutari si memorari lasa-l "sa se odihnesca" putin pt ca din cate am observat asta e cauza resetarilor nedorite.Cu patch-ul asta trebuie sa ai rabdare si nervi de otel si iti trebuie o anumita indemanare pt a putea sa-i fructifici pe deplin "performantele"

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Teleorman
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intradevar,cred ca e un bug al concord-ului ptr.orice tip de strong....am patit-o si eu de cateva ori pe un 4125,m-am saturat de el si am pus patch-ul nonconcord.,acum merge relativ bine,mai actualizez keyle si e ok..oricum patch-ul cu d+ nu a tinut mult
    BIG BROTHER

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    RESITA
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default STRONG 4355 EVO

    Conform sfaturilor pe care le-am primit de la SAFETRON l-am luat mai incet asa ca acum am instalat pe receiver doar satelitul ASTRA,HOTBIRD,EUTELSAT W 2 si sunt memorate doar programele de pe ele.
    Ce este foarte important este ca am actualizat cheile pt. D+ si merge pe ASTRA(TEQUILLA + celelalte programe de pe astra)iar de pe HOTBIRD mergeau TPS,MCM,MULTIVISION pana duminica si celelalte programe de francezi.Ideea este se pare sa nu-i mai incarc memoria si cu alti sateliti si frecvente asa ca acest receptor o sa-l folosesc doar pt. ASTRA SI HOTBIRD.
    AM vazut vestea cu intunericul pt. D+ din 18.04,sper sa nu fie adevarat sau sa gasim o solutie rapida .
    In rest ca observatie pt. toti care mai au acest tip de receiver daca are mai mult de 1700 programe memorate si are CONCORD pe el de atunci incep marile probleme de genul blocari ,resetari etc
    As spera sa-l mai pot folosi daca ar aparea vreo varianta noua de PATCH dar nu am informatiide acest gen poate ma ajuta cineva de EX:Mihaip,Safetron,STR etc
    Oricum multumesc anticipat pt. orice informatii,iar daca cineva mai are probleme cu acest tip de receiver pot spune ca deja l-am studiat destul si pot ajuta putin si eu

    O zi buna!
    BLD

  9. #9
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am pe un receiver memorate circa 2500 canale si nu asta e cauza resetarilor si blocarilor la concord.Tot butonarea excesiva e mama problemelor .....sau ma rog poate are patch-ul asta frica de mine

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor ,strong 4355 evo......!!!
    By robinhood in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 15th January 2006, 15:15
  2. ajutor strong 4355 evo
    By gabideka in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 9th September 2005, 21:55
  3. AJUTOR!!!!STRONG 4355 EVO
    By BLD in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 7th August 2005, 21:10
  4. Ajutor Strong 4355
    By fpacurar in forum SD Receivers
    Replies: 7
    Last Post: 15th May 2005, 11:24
  5. AJUTOR STRONG 4355 EVO!
    By BLD in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 5th January 1970, 04:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top