Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default BizarNet internet via satelit ??

    Dacă cineva are un abonament la BizarNet să-mi spună şi mie cum mă conectez?
    Nu mă descurc cu IP adress, DNS adress.
    Am luat un cont de test de la ei de 7 zile, cu 40Mb, viteza 400kbps.
    Am reusit să mă conectez odată dar nu aveam nici un flux de date.
    Pe site este un manual de instalare dar pt. XP spune că are setările implicite şi nu este nevoie de alte setări.
    www.bizarnet.ro/html/default_ro.asp
    www.internetcon.ro/html/default_ro.asp

  2. #2
    AurelT
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    ai PM

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ar trebui sa ai ip real ca sa ai acces la net, sau cel putin full nat pentru un ip fals.

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma puteti ajuta si pe mine cu setarile?Am IP real, am facut VPN si cu datele de logare primite de la ei nu vrea sa se conecteze. Trebuie sa folosesc Server4PC? sau pun pe frecventa respectiva cu un player DVB?

    Multumesc!

    AN NOU FERICIT!
    Offset 1.2 Al + HH Strong2100; SS2 ; DM 500S; Nokia Dbox2 2*I; Offset 0.9 DigiTV 2 x HSS-1160NA; clona 800HD, Yamaha TDM850.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da trebe sa pornesti server4pc si de acolo sa pui pe frecventa potrivita, acolo setezi si pid-urile.

  6. #6
    AurelT
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    sosozah, da-mi un PM cu o adresa mail sa iti trimit un help
    bafta

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am dial-up cu ClikNet 115Kbps.
    Am făcut legătura VPN, după conectare, apare icon de conectare dar nu pot face navigare pe net, se blochează şi ClikNet-ul, la iconul VPN se aprinde doar ecranul de trimis, cel de primit este negru.

  8. #8
    viasatborox Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    spania/rosiori de vede
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default ce e ala mac adres stie cineva????

    stie cineva ce e ala mac adres?
    multumesc

  9. #9
    AurelT
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    este o adresa fizica a placii de retea.
    daca esti intr-o retea, da- un ping intr-un calculator si apoi da comanda
    arp -a
    Ar trebui sa vezi adresa calculatorului tau si cea pinguita.
    In windows ca sa iti vezi adresa mac: winipcfg
    In linux: /sbin/ifconfig | grep eth0

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default vpn Bizarnet

    VERIFICA DACA ESTI EXACT PE W6 , SANT SATELITI IN JUR CARE AU ACEEASI FRECVENTA
    flo

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Internet via satelit
    By Johndesim in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 11th October 2006, 11:28
  2. Internet prin satelit
    By LUCIAN in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 5th April 2006, 14:45
  3. internet one-way satelit
    By macnificul in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 8th January 2006, 04:31
  4. internet satelit cu ss2 ????
    By byb in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 8th December 2004, 08:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top