Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Intrebare Key

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nord
    Posts
    330
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare Key

    Am un strong 6155, versiune soft 1.12 februarie 2005, incarcarea softului cu 4.6.7 ps . Intrebarea mea este daca pot sa introduc key si exact cum, ca sunt incepator si nu stiu. Va multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    8.Ca sa intrati in "Meniul keylor" accesati: Menu => Installation => (introduceti codul, by default 0000) => System Set-Up => System Information => apasati butonul in dreapta

    In fereastra data, culegeti 4225 pe telecomanda, si veti trece in "Meniul keylor " (WeakSoft Editor)

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nord
    Posts
    330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acolo in meniul Keylor nu ma descurc

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu ce anume nu te descurci?
    E simplu.Cu stanga-dreapta alegi sistemul de codare.Apoi cu tasta alba providerul (sus-jos) , mai apesi o data tasta alba si inca o data dupa care tasta verde si editezi cheile si salvezi cu tasta albastra.
    Jos in meniul cheilor iti spune la ce foloseste fiecare tasta colorata.
    Ce poate fi asa dificil?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nord
    Posts
    330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc din suflet am dat de capat trebuie sa fiu pe satelitul respectiv pe care vreau sa decodez ca eu am montura polara HH sau asta nu mai conteaza

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intrebare EPG
    By M15uva in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 23rd June 2006, 02:38
  2. Intrebare?
    By patrocle in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 20th June 2006, 09:39
  3. Intrebare !!!
    By gelu_dh in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 14th June 2006, 00:52
  4. Intrebare!!!!
    By r3v3ng3 in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 6th August 2005, 00:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top