Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    portugal
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default CAM CU SS2 se poate?

    Se pote adapta vreun CAM la o placa DVB,in special la ss2?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu vreo citeva posturi mai jos:
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=32334
    f11

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    portugal
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu vreo citeva posturi mai jos:



    Dar ceva concret nu aveti?Nu a incercat nimeni cu un port PCMCIA si un cam? Asta vreau sa stiu.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru a folosi un port PCMCA ai nevoie de soft de care eu personal nu am auzit dar daca nu este o problema bani iati un SS1 la care poti sa-ti adaptezi cam toate cele necesare.
    A mai posta cineva pe aici o placa DVB gen ss2 sau ss3 care avea adaptat un CI si pretul era m,ai mic ca la ss1.
    f11

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by f11
    Pentru a folosi un port PCMCA ai nevoie de soft de care eu personal nu am auzit dar daca nu este o problema bani iati un SS1 la care poti sa-ti adaptezi cam toate cele necesare.
    A mai posta cineva pe aici o placa DVB gen ss2 sau ss3 care avea adaptat un CI si pretul era m,ai mic ca la ss1.
    f11
    ciar exista ss3 sau e greseala de tipar?
    (am cautat pe gogule si nix...)

    ichsehwaswasdunichtsiehst

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se poate ?
    By tupilus in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 29th October 2006, 20:36
  2. se poate?
    By romeoX in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 27th April 2006, 05:59
  3. se poate?
    By abciuga in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 2
    Last Post: 30th November 2004, 00:26
  4. Se poate ?
    By tupilus in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 6th January 1970, 09:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top