Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Limassol
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default dreambox 500s si max tv

    vreau sa imi schimb reciverul si sa imi cumpar un dreambox 500s as vrea sa stiu de ce am nevoie pentru a putea folosi cartela de la max tv (am abonament) pe dreambox. trebuie sa fac o copie a cartelei pe un smartcard sau nu? daca da, pe ce fel de smartcard merge (nu am de gind sa renuntz la abonament, doar ca vreau un reciver mai configurabil).

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: dreambox 500s si max tv

    Quote Originally Posted by alinoz
    trebuie sa fac o copie a cartelei pe un smartcard sau nu? daca da, pe ce fel de smartcard merge
    adica tu vrei sa te apuci de piratarea maxtv? pai daca sar putea face copii dupa cartelele maxtv atunci la ce bun sa iti mai faci abonament. Sigur ca tre sa folosesti cartela ta de la Max si sa iti configurezi dreamboxu (mai multe detalii nu stiu sa iti dau despre configurare...)
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia uite ce am gasit daca am cautat.

    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=60909

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Limassol
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    10x nrares...
    poate ma ajutzi si pe mine cu inca o chestie: cum fac search pe forum (la mine nu apare nici un search button)?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iei topicurile la mana, nici mie nu-mi merge Search-ul.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UE
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alinoz
    10x nrares...
    poate ma ajutzi si pe mine cu inca o chestie: cum fac search pe forum (la mine nu apare nici un search button)?
    Poti sa faci si asa:http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...e+Google&meta=

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: dreambox 500s si max tv

    Quote Originally Posted by alinoz
    vreau sa imi schimb reciverul si sa imi cumpar un dreambox 500s as vrea sa stiu de ce am nevoie pentru a putea folosi cartela de la max tv (am abonament) pe dreambox. trebuie sa fac o copie a cartelei pe un smartcard sau nu? daca da, pe ce fel de smartcard merge (nu am de gind sa renuntz la abonament, doar ca vreau un reciver mai configurabil).
    nu faci nimic , bagi cartela in dream si daca ai instalat un camd merge,dar legal
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Alinoz
    Ce e ca lumea cu dreamboxul e ca nu trebuie sa folosesti nici smart carduri nici camuri. folosesti cartela originala direct in "slotul" de jos cu "chipul" in jos.Trebuie sa instalezi o imagine buna,mgcamd cu newcs(eu acum folosesc imaginea Gemini, mgcamd1.09 emu si newcs1.7).Trebuie sa citesti si sa inveti un pic daca nu ai mai folosit dreamboxul.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Limassol
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ( am pus ultima imagine de gemini, ultima versiune de newcamd si max-ul nu vrea.
    trebuie facute ceva setari speciale? cine ma poate ajuta si pe mine?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cel mai bine pui camd3.489......> sau unul mai nou,dar tb sa pui si camd3.config in var/keys si sa aiba atributul 644 altfel nu merge max-ul.
    succes!
    PSaca nu te descurci da-mi un pm si te indrum eu.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Limassol
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge cu camd3. multzumesc mult pentru informatzii.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. D*g*tv pe dreambox 500S !
    By dancioch in forum DREAMBOX
    Replies: 19
    Last Post: 6th August 2006, 17:52
  2. tps pe dreambox 500S
    By dancioch in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 4th August 2006, 02:14
  3. dreambox 500s
    By rotterro in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 29th March 2006, 08:24
  4. MAX TV pe Dreambox 500S
    By Adol2002 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 25th November 2005, 13:43
  5. dreambox 500s
    By rotterro in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 5th January 1970, 02:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top