Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: PROBLEME SEMNAL

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default PROBLEME SEMNAL

    Am urmatoarea problema: placa dvb receptiona alaltaieri pe hotbird doar 5-6 frecvente(ABSAT,Multivision,tvromania), restul semnal calitate0% nivel 50-60% fara a fi gasite la scanare.....in timp ce pe receiver intra tot . ulterior subit totul a revenit la normal pt o zi pentru ca a doua zi situatia sa se repete. receptia e identica si cu softul original si cu Progdvb calitate0% semnal 40-60% iar receiverul merge normal Idem hispasat si astra cu sau fara diseq (iesiri tensiune 13,4 respectiv 17,8 V)
    care este tensiunea minima cu care lucreaza LNB (strong 0.6db)?
    nici modificarea pozitiei LNB, nici schimbarea cablurilor si reinstalarea softurilor si nici schimbarea in slot nu schimba nimic
    Are cineva vreo idee sau le arunc pe geam?
    respecte si multumesc...
    FM

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    opreste alimentarea lnc din ss2. pune un spliter si alimenteaza din receiver lnc si receptionezi si pe ss2 si receiver. asa cel putin vezi daca nu reuseste ss2 sa alimenteze lnc.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default RE

    am incercat de ieri dar ciudat, fara efect
    nici bifarile de oprire pornire a tensiunii nu au efect curent iese chiar daca e debifat

    nu e ss2 e pinnacle (ciudat, dar a inregistrat perfect un film de pe tequila/hispa simultan cu subtitrare live prin substitler2)
    de 2 saptamani mi-a crapat ss1 nu mai pornea pc cu ea sa fie placa de baza.. desi totul functioneaza normal..
    shit
    FM

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am intilnit si eu acelasi fenomen pe Pinnacle, si am ajuns la concluzia ca era din cauza semnalului slab(probabil miercuri ai avut aceste probleme).

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default RE

    nu e semnal slab, am 3 antene pe diseq iar problemele au fost joi sambata duminica. Deocamdata in urma masuratorilor pot spune cu siguranta ca versiunea de soft 3.10 build 263 nu controleaza comutarea diseq nici pt PCTVSat si nici pt progDVB semnalul fiind transmis indiferent de setarea Diseq spre lnb1 si in plus switchul diseq 4way scade cu ~ 1V la iesirea spre lnb comparativ cu intrarea
    O alta concluzie ar fi ca in combinatia Pinnacle+ProgDVB placa dvb este calibrata pt semnal puternic de pilda pachetul absat e receptionat pe antena de 1.5m dar nu are calitate semnal la antena de 0.9m insa stabilitatea placii la inregistrare a fost remarcabila
    Desigur pot fi si factori subiectivi ca windows XP, placa baza, placadvb insesi dar ce e cert ca inca problema nu este rezolvata.
    FM

  6. #6
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate fi vorba de incompatibilitate dintre LNB si placa DVB! Am patit cam acelasi lucru cu SS1 si LNB Alps

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default RE

    s-ar putea sa ai dreptate cu LNB-ul O sa incerc si varianta asta
    desi cu softul 1.20 a lucrat corect (+ lnb strong 0.6) si o zi a mers perfect si cu versiunea actuala
    multumesc oricum dirtyfreddie13
    FM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DIGI - Probleme semnal?
    By Cothy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 10th May 2006, 05:12
  2. Probleme semnal la digi pls Help
    By florynus in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 26th March 2006, 10:14
  3. probleme la semnal
    By mh80cos in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 13th October 2005, 12:37
  4. Probleme semnal ?
    By paduretu in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 23rd May 2005, 13:03
  5. Probleme de semnal pe TR115
    By dudu in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 11th October 2003, 22:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top