Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts Thanks / Likes

    Default Se pot decoda programe Seca2 cu placa dvb ?

    Se poate decoda programe in seca 2 cum ar fi sky italia cu o placa Dvb sau cu un plugin pt progdvb sau dvb dream cum este s2emu

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts Thanks / Likes


    se poate insa pe moment dupa cate stiu eu nu merge

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts Thanks / Likes


    Daca ai cont de sharing poti decoda si suka2 .... dar mai asteapta un pic ca trebuie sa iasa si un s2emu cu sly si de+.




Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se decoda ceva cu DVBViewer
    By trubadurul in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 26th January 2006, 20:01
  2. cum se pot decoda canalele de pe cablu
    By cristinel in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 29th June 2005, 20:08
  3. Ce se poate decoda si ce nu cu SS2?
    By alx in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 21st January 2005, 15:54
  4. Se poate decoda Cryptoworks cu o placa DVB?
    By satcodx2002 in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 23rd October 2004, 12:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top