Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: TV Cabo

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default TV Cabo

    Salutari si Sarbatori Fericite la toata lumea de pe acest forum!
    Intrebare: Se mai vede TV Cabo cu ss2?Daca da, va rog ajutati-ma si spuneti-mi ce trebuie facut.Mutumesc.Am soft cam din 22.12.04

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: TV Cabo

    Da se mai vede tv cabo cu s2emu .trebuie decat sa il actualizezi.
    http://www.skystar2.info/
    Si tie la fel Craciun Fericit si La Multi Ani

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti multumesc SCARY_2.Am gasit s2emu 1.091.Merge dar intrerupe imaginea.Folosesc Prog DVB.Mai trebuie ceva facut?Multumesc pentru ajutor.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca am gasit solutia: am dezactivat yankse.Vad ca merge.Iti multumesc din nou SCARY_2!

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare tuturor si LA MULTI ANI !
    Intrebare: se mai vede TV Cabo?Eu nu-l mai vad nici cu s2emu 1.091 ,nici cu 1.092 si nici cu 1.093.E ceva care imi scapa?Multumesc!

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default Tv Cabo

    daniel20042000 :
    Da, eu vad cu ProgDVB si s2emu 1.091, yankse dezactivat.
    Eventual incearca sa rescanezi, dar nu s-a schimbat nimic.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default se vede TV Cabo

    Nu s-a schimbat nimic S2-EMU 1.091 si gata se face lumina.Asteptam si Digital +...


    Poate, poate...anula acesta

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default se vede TV Cabo

    Nu s-a schimbat nimic S2-EMU 1.091 si gata se face lumina.Asteptam si Digital +...


    Poate, poate...anul acesta

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut rescanarea si merge cu s2emu si yankse dezactivat.Nu stiu ce s-a intamplat.Va multumesc !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tv Cabo
    By igorbatcu in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 15th August 2006, 05:45
  2. TV CABO
    By pferreira in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 13th January 2006, 22:10
  3. cabo down?
    By siti in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 16th October 2005, 13:24
  4. TV CABO GONE???
    By max007 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 12th October 2005, 00:25
  5. Cabo pe MR?
    By isr2002 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 26th August 2005, 01:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top