Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum transfer datele din STRONG 4155Evo in STR 4355Evo?

    Stie cineva cum transfer datele din STRONG 4155Evo in STR 4355Evo? ...in special transpoderele?!

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu DnUpMan 2.0

    Upload - dai o denumire de fisier / tragi in computador lista de canale
    Download - scri in celalat rec. lista salvata anterior

    Hai norc si LMA!

    ovex

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci mult Ovex, am reusit.

    La Multi Ani! ...si numai bine!

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am patit o chestie ciudata la Strong cu transferul de canale si de atunci m-a feresc sa o mai fac. Era un 4355Evo de fapt doua si am vrut sa transfer setarile dintr-unul in altul. Totul ok dar dupa ce le-am pus in al doilea acesta le-a acceptat dar dupa o oprire si repornire cerea un pin cod ciudat de care nu am mai putut sa scap. Dapa aceea receiverul a fost schimbat si am facut acceasi schema si la cel nou si la fel iar buba cu pin codul. De atunci eu la Strong nu am mai incercat sa fac UpDn de canale cu toate ca mi-ar fi prins bine traba asta. Poate imi spuneti si mie ce am gresit.
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @epy

    Pai scoatei Parental Lock inainte sa salvezi in computador listele de canale. Anuleaza-l sau in ultima instanta dai 1234.

    Eu fara upload de settings sunt mort ... cam 300 de Stronguri Evo/an incarc cu settings si nu am problemele descrise de tine.

    ovex

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar nu era pin code de parental sau mai stiu eu ce. I-am dat si 1234 si 0000 si nu a vrut cu nimic. Nu-mi dau seama ce era. Vrei sa iti trimit settingsul respectiv sa vezi cei cu el?
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong 4355evo
    By mirceam in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 9th March 2006, 10:34
  2. Ajutor strong 4355evo...!
    By robinhood in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 29th January 2006, 20:42
  3. strong 4355evo
    By george_bradu in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 21st September 2005, 22:41
  4. Strong 4355Evo
    By liviusky in forum Shop
    Replies: 8
    Last Post: 31st August 2005, 18:13
  5. Replies: 7
    Last Post: 31st January 2005, 14:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top