Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default Strongu' SRT 4401 de la Max

    Parcă mai era un topic despre receptorul ăsta da' nu-l găsesc. Mi-a adus un cetăţean un Strong 4401 care nu-i citeşte cartela nici dacă-i dictezi bit cu bit ce scrie pe ea. Cum Maxu' a trims īn cele 4 zări un soft pentru 4401 m-am gāndit că de acolo o fi buba. Da' problema e că io n-am port serial la computer iar cu adaptare paralel-serial n-a vrut.
    Am văzut īn meniu că face upgrade de pe satelit Hotbird şi Astra. Pe Hotbird am īncercat şi prin Diseq a zis că-l ţine o "failure" īn loc şi nu se poate. Īntrebare: Ştie cineva dacă e alergic la Diseq sau dacă chiar este softu' pe unu' din sateliţii ăştia doi? Sau decāt să urc pe casă mă'c să caut un cablu serial tată-tată şi un computator cu port serial?
    Io'te cāt am scris, de atunci eram pe casă... Mama ei de lene...

    ss/indescifrabil

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Unele receptoare din seria 4401 au o problema de fabricatie : pozitia contactelor slotului nu corespunde exact cu cele ale cartelei , din cauza asta apar periodic mesaje de genul card error sau no acces right .

  3. #3
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adică o actualizare a softului nu ajută cu nimic? E o defecţiune de hardware? N-am rezolvat īncă problema.

    ss/indescifrabil

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De exemplu eu mi-am luat de-o saptamana un HUMAX 5300 VA-CI, iar cardul MAXTV are probleme mari de functionalitate pe CAM-ul integrat din acest receiver. Dupa cca. 15-30 de minute de functionare apare mesajul "Service not running or scrambled". Trebuie sa restartez ca s-o ia dinou. La inceput m-am gandit ca-i din vina receiverului, dar mi-am tras un Funcard cu TPS si de 2 zile il frec prin tot pachetul frantuzesc si nu se mai intampla ce pateam la MAX ...

    Ciudate mi se par si contactele metalice de pe noul model de card MAX, cu formele alea, ce vin parca din cultura budista ...


    ovex

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovex
    De exemplu eu mi-am luat de-o saptamana un HUMAX 5300 VA-CI, iar cardul MAXTV are probleme mari de functionalitate pe CAM-ul integrat din acest receiver. Dupa cca. 15-30 de minute de functionare apare mesajul "Service not running or scrambled". Trebuie sa restartez ca s-o ia dinou. La inceput m-am gandit ca-i din vina receiverului, dar mi-am tras un Funcard cu TPS si de 2 zile il frec prin tot pachetul frantuzesc si nu se mai intampla ce pateam la MAX ...
    Ciudate mi se par si contactele metalice de pe noul model de card MAX, cu formele alea, ce vin parca din cultura budista ... ovex
    Spune-i omului mai simplu: Cartela MAX e problema
    Salut Prieteni!


  6. #6
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am băgat īn el şi alte cartele Max funcţionale şi spune la fel cum că el nu simte nimic. Adică nu-l ating unde trebuie. La fel cum am probat şi cartela venită cu Strongu' pe alte receptoare. Merge fără probleme.

    ss/indescifrabil

  7. #7
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Azi am avut ceva mai mult timp şi am rezolvat parţial problema. Motivul pentru care nu citea cartela era că sărise de pe placa mamă conectorul de la cititorul cartelei. Actualizarea softului n-am făcut-o īncă da' cred că-i musai. Schimbă singur programele... adică dă comanda pentru următorul canal din listă fără să i-o ceară nimeni. Rar ce-i drept da' enervant. Nu făcea chestia asta īnainte de ai recupla cablul de la cititor...

    ss/indescifrabil

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cri*pt*o pe si ca*rd s*ha*ing pe 4401?????
    By Lioz in forum RDI - Satelit
    Replies: 16
    Last Post: 16th July 2006, 03:40
  2. srt 4401
    By flasche in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 14th April 2006, 08:52
  3. srt 4401
    By flasche in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 10th April 2006, 00:11
  4. Patch srt 4401
    By clasix in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 19th October 2005, 12:23
  5. Help SRT 4401
    By benix in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 6th September 2005, 11:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top