Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default telecomanda alt-dvb 2.1

    in primu rand scuze daca sa mai postat acest lucru, dar eu nu lam gasit. Imi poate spune cineva daca se poate folosi telecomanda cu alt dvb 2.1 si daca da spunetiti si mie cum. Mersi

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    "Micul Paris"
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,
    Si eu m-am chinuit pana am reusit sa setez telecomanda desi este foarte simplu,important este sa stii de unde sa te informezi.http://www.scaistar.com/
    Acesta este site-ul cu ajutorul caruia am rezolvat eu problema.
    Eu folosesc winlirc/technisat_ts35(configuratia telecomenzii technisat) si bine inteles telecomanda originala SS2.Daca ai astea 3 lucruri problema este ca si rezolvata,trebuie doar sa configurezi AltDvb-ul.Daca nu ai telecomanda originala va trebui sa setezi totul manual,lucru care cred ca o sa-ti dea ceva bataie de cap.
    Multa bafta !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu unul folosesc o telecomanda de la un pinnacle pctv si merge brici. Ca soft folosec IRAssistant fiind ca e super ushor de configurat. Pentru configurari va pot pune la dispozitie configurarile mele.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Timisoara
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hmm...

    pai si cum folositi voi telecomanda daca nu puteti pune nr la programe?

    eu folosesc girder si prog dvb (din pacate..... este este singulul motiv pt care nu pot folosi tot timpul altdvb)

    Uite : http://www.********.com/f2/viewtopic....=asc&start=120

    Dar totusi postati aici ce si cum ati facut. poate ajuta...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Ami
    Cu IRAssitant e super configurabil. Cel putin pe partea de prog+/- si volum +/-. Am mai pus Full screen si mute.

    Ce vreau sa incerc deseara este urmatorul lucru. In lista de programe din ALTDVB daca scrii numele programului, cursorul va merge pe acel program. De aici vreau sa atasez butonului cu numarul un macro in care sa scrie numele programului. La mine pe 1 vreau sa pun FOX News pe 2 Cartoon Network etc etc etc. Daca merge va spun maine.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Key Telecomanda
    By dannic in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 28th May 2006, 07:54
  2. Key Telecomanda
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 27th May 2006, 18:31
  3. telecomanda
    By vs2709 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 25th September 2005, 01:07
  4. telecomanda.
    By multysat in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 24th July 2005, 21:28
  5. Telecomanda ss1
    By doctorul in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 20th October 2003, 10:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top