Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default Folosirea unei cartele pe Skystar 2

    Am rugamintea sa-mi spuneti ce ar trebui sa cumpar sa pot folosi cartele la decodarea multisistem cu Skystar 2 prin folosirea unei Dragon Cam ?

    Multumesc anticipat !

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aici s-a mai discutat despre asa ceva, citeste aici,poate te ajuta:

    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=27653

  3. #3
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La ce te ajuta mai mult un Dragon CAM decit SoftCam.Key

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dirtyfreddie13
    La ce te ajuta mai mult un Dragon CAM decit SoftCam.Key
    seca2

  5. #5
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    .. pai daca se cunosc key-le operationale ... vor funcriona atit pentru Dragon CAM cit si pentru SoftCam.Key

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dirtyfreddie13
    .. pai daca se cunosc key-le operationale ... vor funcriona atit pentru Dragon CAM cit si pentru SoftCam.Key
    Problema omului este ca suca2 merge pe Dragon, dar pe SS2 inca nu!
    Rabdare, o sa mearga!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta asa este. Am o antena de 1.8 offset fixa ( in Bucuresti este c-am greu)si pot sa vad programele de la Sky Italia. Nu este pacat sa nu pot sa decodez aceste canale ? Daca aveti alte idei cu privire la canale bune care se pot decoda cu Skystar 2 numai cu softcam-ul astept parerile dumneavoastra.

    Multumesc.

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by t1ger
    Asta asa este. Am o antena de 1.8 offset fixa ( in Bucuresti este c-am greu)si pot sa vad programele de la Sky Italia. Nu este pacat sa nu pot sa decodez aceste canale ? Daca aveti alte idei cu privire la canale bune care se pot decoda cu Skystar 2 numai cu softcam-ul astept parerile dumneavoastra.

    Multumesc.
    orf

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 6th March 2006, 22:53
  2. Replies: 7
    Last Post: 23rd April 2005, 17:38
  3. folosirea a 2 pachete ss2
    By slice in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 13th August 2003, 19:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top