Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: tuner skystar2

  1. #1
    Nepriceput Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Habar n-am
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default tuner skystar2

    Salut popor
    Am o intrebare de 10 puncte Se poate monta pe o placa skystar 2 alt tuner? Am ajuns la concluzia ca tunerul de pe placa mea e prost, in sensul ca pe K***k pe Thor am semnal prost, 23-30% fluctuant, cu un receiver imprumutat semnalul e 68%, deci exclus defect de LNB, cablu sau antena. Toate celelalte programe pe Thor merg OK, numai astea nu... Am incercat de toate, am reinstalat windows-ul, am reinstalat placa cu driverele de pe cd, dupa care am updatat driverele placii cu ultimele de la Technisat, pina la urma tot asa Nu stiu ce sa mai fac, poate nu stiu eu sa setez cum trebuie placa... Mai ramine doar sa imprumut o placa de la cineva, sa ma conving de-a binelea. Daca ma puteti ajuta, va multumesc anticipat

    Nu mai am nimic, am vandut tot...

  2. #2
    altxro
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Cu putina indemanare se poate schimba tunerul cu unul identic , dar inainte de asta verifica cu o alta placa SS2 (aceasi revizie) daca el e vinovat de semnalul slab. Alt model de tuner nu "potriveste" chiar daca e compatibil 1:1 la pini ! (pentru ca foloseste alte chipuri in sintetizator si demodulator)

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2 Thor

    Cu ce programe ai incercat sa receptionezi Kiosk? Vezi ca ProgDVB nu merge!

  4. #4
    Nepriceput Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Habar n-am
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folosesc altdvb, am observat ca nu merge cu progdvb (atunci cind imi intra cit de cit). Cineva mi-a spus sa incerc cu my theatre, desi nu prea cred ca o sa se schimbe ceva, sau cine stie... Se poate ca diferite programe sa foloseasca tunerul sau LNB-ul in mod diferit?

    Nu mai am nimic, am vandut tot...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. caut tuner dvb usb si tuner tv+radio usb
    By danu38 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 20th October 2006, 01:13
  2. New rom10 for PCI tuner
    By ye2 in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 11th June 2006, 06:22
  3. dreambox-tuner
    By nelu_tzu in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 12th September 2005, 00:51
  4. TV TUNER
    By optimus in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 28th April 2005, 23:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top