Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default Intreruperea emisiei OTV

  Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a hotărât în şedinţa din 30 martie 2006 sancţionarea cu întreruperea emisiei OTV pe durata a trei ore, între orele 18-21, pe baza aticolului 3 din legea audiovizualului, şi pe baza prevederilor Codului de reglementare în audiovizual privind protecţia demnităţii umane şi a dreptului la propria imagine, dar şi a prevederilor privind asigurarea informării corecte şi a pluralismului.

  În timp ce emisia va fi întreruptă, pe ecran va fi afişat un text prin care se motivează sancţiunea acordată de CNA.

  În cadrul emisiunii „Dan Diaconescu direct” din 26 martie 2006, avându-i pe invitaţi pe istoricul Radu Ciuceanu şi pe Jean Panaitescu, general în rezervă, magistrat, s-a discutat despre Consiliul Naţional al Studierii Arhivelor Securităţii (CNSAS) şi despre Ticu Dumitrescu.

  Moderatorul emisiunii, Dan Diaconescu, nu a intervenit în momentele în care se aduceau grave acuzaţii de natură penală la adresa lui Ticu Dumitrescu prin intervenţiile telefonice ale lui Corneliu Vadim Tudor şi ale Danielei Buruiană, ambii membrii PRM, şi nu a respectat pluralismul opiniilor şi al informării prin tolerarea unor acuzaţii injurioase şi a unor afirmaţii instigatoare la violenţă.

  Dan Diaconescu, realizatorul emisiunii şi directorul OTV, a precizat că „am făcut maxim ce se putea face în direct în acea emisiune” şi că l-a invitat în emisiune pe Ticu Dumitrescu spre a-şi prezenta punctul de vedere, însă acesta a refuzat.

  De asemenea, directorul OTV a declarat că „CNA are ceva împotriva OTV”, referindu-se la multiplele sancţiuni pe care OTV le-a primit în ultima perioadă.

  Decizia de întrerupere a emisiei a fost luată în urma multiplelor sancţiuni acordate OTV, această sancţiune înscriindu-se în sistemul normal al CNA de dozare a sancţiunilor. Ultima sancţiune a constat din întreruperea emisiei pe durata a zece minute a OTV în baza deciziei nr. 248 din 1 iulie 2004 privind protecţia demnităţii umane şi a dreptului la propria imagine.

 2. #2
  aleksutz
  Guest
  RDI - Board Default Avatar

  Default

  in general ma intristez cand se inchide o televiziune, indiferent de natura ei. dar daca se inchide OTV-ul o sa dansez si o sa ma bucur mai mult decat fanii celor 2 echipe roamanesti in piata universitatii. nu de altceva , da pe langa emisiunile proaste pe care le au, au un nr de tel asemanator cu fixu meu , si nu de putine ori m-au sunat babe si mosi, si m-au trezit din somn, ca sa vorbeasca ei cu domnul Arisitde buhoiu

 3. #3
  Moderator Expert
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Aboard the Destiny
  Posts
  3,184
  Posts Thanks / Likes

  Default

  dar cine ne va vindeca OTA daca se va inchide OTV? cine o sa faca din furnica elefant? cine va considera stire senzationala o irmormantare si zice ca va urma Gigi Becali? mamma mia ... asa ceva nu se poate

 4. #4
  Member Mentor
  Join Date
  Feb 2003
  Location
  Europa Latină
  Posts
  934
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Nu uitati contestatiile. Dinamo a facut contestatie la decizia de joc a 2 etape fara public in urma scandalului galeriei proprii la Constanta, si i s-a redus pedeapsa la doar o etapă fără public. La fel si OTV a facut contestatie si acum asteaptă. Oricum azi nu au oprit emisia.

 5. #5
  Moderator Expert
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Aboard the Destiny
  Posts
  3,184
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Tizianna, Toscanna, 7 Gold :P canalele mele favorite

 6. #6
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2005
  Posts
  420
  Posts Thanks / Likes

  Default

  @nirolf

  "Verisoare" sunt garla si pe Hispasat . Nu mai stau sa enumar canalele ca sunt o droaie. Chestia e ca mereu au clienti (daca acei clienti n-or fi chiar oamenii lor). Si alea dau pasiente si o fac pe sfatuitoarele cu tot felul de refulati si nefericiti in amor (daca n-or fi niste actori de mana a 14-a ). Si euroi curg, ca taxarea e la minut...Bine, totul e foarte simplu. Tot scenariul asta atrage pana la urma cativa clienti pe zi si uite asa ies banutii din buzunarele papagalilor.

 7. #7
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  OTV cu emisia intrerupta la aceasta ora , verificat .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top