Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu pot porni AltDVB imi da eroare

    Am skystar2 nu stiu ce versiune dar cand pornesc altdvb care acum l-am primit ini da eroare Incompatible interface version 0x0104 Devicess2.dll . Unde am gresit? Am driverele 4.2.12.

    Am dat click inainte pe Register_DvbSource.bat si a spus ca e ok dar tot nu porneste

    Merge doar progdvb dar acela e vechi si nu mai am chei pt el si am auzit ca altdvb e mai nou.

    Va rog help

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Socialist Republic of Hypocrates
    Posts
    3,578
    Posts Thanks / Likes

    Default

    did you try the drivers 4.2.2 or later ? 4.2.12 are bit older drivers.

  3. #3
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce cheile dracului, omule? Orice soft dvb se bazeaza pe un fisier softcam.key care se actualizeaza de pe net de cite ori potzi impreuna cu un fishier .dll care face, de fapt, decodarea, si nu pe cit de nou este programul pe care-l folosesti. Poti sa lucrezi cu un program din '99 care sa iti decodeze ce se poate decoda. Te intereseaza sa invetzi? CITESTEEEEEE !

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu de unde draq atzi dat jos altvb-ul ca esti al 10 care are problema asta

    eraoarea e cauzata de folosirea unui altdvb.exe cu fisiere mai vechi
    tu sigurat ai exe 1.07 pe fisiere de 1.05

    zimi linkul de unde lai dat jossa iau legatura cu tipii

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am luat si eu un altdvb si nu il pot porni. imi da eroare la placa video .. imi trebuie filtre pt ati radeon ci nu pt nvidia cum are prog. ma poate ajuta cineva ?

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ati = cyberlink

    cauta versiunea 5.xxx dar nu ultima ca la mine a facut probleme

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se poate porni un Strong 4120 fara telecomanda?
    By Meseriashu in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 20th February 2006, 19:17
  2. Eroare altdvb
    By amepas in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 27th June 2005, 21:34
  3. eroare
    By neamtzu in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 17th January 2005, 19:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top