Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    GOLD Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Prin Ardeal...
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default Vand module XCAM

    Vand module absolut NOI,nu a fost folosit nici o ora:1buc.XCAM si 1buc. XCAM Premium.Pret informativ 150RON/buc.taxe postale incluse in pret

    Have Fun

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce se vede cu ele ?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default XCAM

    Tot ceea ce este disponibil in momentul de fata! Suport software foarte bun

  4. #4
    GOLD Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Prin Ardeal...
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: XCAM

    Quote Originally Posted by xawiq
    Tot ceea ce este disponibil in momentul de fata! Suport software foarte bun
    Asa e,decodeaza tot ce este spart

    Have Fun

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    (D+, Cabo, Tps, Polsat) ...?
    Cu se schimba softul? Programator, Cas, cartela...? Ce fel?
    Se mai vede ceva in plus in afara de astea? (D+, Cabo, Tps, Polsat) ?
    Ce cartele suporta ? Viacces, Conax, Nagra, Seca .... (max, focus) ?

  6. #6
    GOLD Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Prin Ardeal...
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by shaolin
    (D+, Cabo, Tps, Polsat) ...?
    Cu se schimba softul? Programator, Cas, cartela...? Ce fel?
    Se mai vede ceva in plus in afara de astea? (D+, Cabo, Tps, Polsat) ?
    Ce cartele suporta ? Viacces, Conax, Nagra, Seca .... (max, focus) ?
    Da,merg pachetele mai sus amintite de tine,se programeaza cu interfata CAS sau cu cartela Fun7 sau 8,se poate introduce si cu telecomanda cheile bineinteles.
    Pana acuma am testat cu cartelele originale:MAX,FOCUS,UPC(cryptow.)cu care au mers fara probleme!

    Have Fun

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da,merg pachetele mai sus amintite de tine,se programeaza cu interfata CAS sau cu cartela Fun7 sau 8,se poate introduce si cu telecomanda cheile bineinteles.
    Pana acuma am testat cu cartelele originale:MAX,FOCUS,UPC(cryptow.)cu care au mers fara probleme!
    In afara de pachetele amintite de mine, mai merge ceva? X-plux, inxtc sau altceva?
    Nu am nici cas nici cartela fun. Cand se schimba softul eu cu ce il schimb? Imi trebuie cartela +programator ? Ce fel de programator si cat costa? Unde gasesc? Cartela fun la fel , de unde , cat costa?

  8. #8
    GOLD Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Prin Ardeal...
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In afara de pachetele amintite de mine, mai merge ceva? X-plux, inxtc sau altceva?
    Nu am nici cas nici cartela fun. Cand se schimba softul eu cu ce il schimb? Imi trebuie cartela +programator ? Ce fel de programator si cat costa? Unde gasesc? Cartela fun la fel , de unde , cat costa?
    Xplus,INXTC nu merge momentan!
    Programator sau cartela gasesti la firmele care fac reclama pe pagina RDI,dar cum am mai zis poti sa modifici/introduci cheile si cu ajutorul telecomenzii receptorului.

    Have Fun

  9. #9
    GOLD Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Prin Ardeal...
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat sa mentionez taxele postale sunt incluse in pret

    Have Fun

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merg programate pe un laptop pe pcmcia
    1.2 Fe offset,SRT DM2100,Invacom 0.3 dB - twin,Pearl Edition Single LNB 0.3 dB * 2, ss2 rev 2.6d + DVB3 715 2 CI ,0.9 Fe offset,Samsung 0.6 dB * 2, DiGi TV, SkyStar USB [ 47.15 N - 27.63 E ]

  11. #11
    GOLD Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Prin Ardeal...
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cozmozs
    merg programate pe un laptop pe pcmcia
    Da,e bine ca ai amintit merge si cu laptop pe PCMCIA programarea

    Have Fun

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai pm.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default XCAM

    Merge programat si cu dummy card conectat la calc prin intermediul unui cablu serial null-modem.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dummy card de unde pot cumpara? Si cat costa?

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Full X nu merg cu CAM-ul asta ? Sau doar Zeta deschid FullX.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vand module Viaccess Rosu si Matrix
    By cardmaster in forum Shop
    Replies: 2
    Last Post: 23rd June 2006, 01:14
  2. Vand Magic module,Humax5300Vaci
    By mirceam in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 29th March 2006, 23:38
  3. vand magic module + titanium card
    By ladis in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 25th March 2006, 16:15
  4. vand 2 module conax
    By cristi.111 in forum Shop
    Replies: 2
    Last Post: 19th September 2005, 01:34
  5. Vand module ieftin.
    By cardmaster in forum Shop
    Replies: 4
    Last Post: 25th July 2005, 18:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top