Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default Dece nu pot vedea telesportul...

    Buna,
    Am un abonament la Maxtv,folosesc un dream 7020 cu gimini 2.70 decripteaza toate canalele numai telesportul si btv nu,dece?
    Multumesc pentru raspuns.
    Sanatate
    Fane0b

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pt telesport se plsteste in plus fata de packetul de baza.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna,
    @doctore eu platesc in plus telesportul,cei 6 lei noi pe luna,vorba este ca nu pot vedea Btv si Telesportul.
    Am pus cartela intr-un DragonCam si acolo este ok,vad toate canalele inclusiv Telesportul si Btv.
    La dreambox folosesc cam3.843b.
    Sanatate
    Fane0b

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Please call your DTH provider!
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fane0b
    Buna,
    @doctore eu platesc in plus telesportul,cei 6 lei noi pe luna,vorba este ca nu pot vedea Btv si Telesportul.
    Am pus cartela intr-un DragonCam si acolo este ok,vad toate canalele inclusiv Telesportul si Btv.
    La dreambox folosesc cam3.843b.
    Sanatate
    Fane0b
    Incearca si tu eventual cu un alt camd3,cu 3840c sau fara-c in coada. Bafta!
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da jos si instaleaza un gbox 2.x si gbox suite!
    gasesti pe crosat un gemini 2.70 pentru 7020 ,direct cu tot ce ai nevoie !

    apoi,vezi din gbox suite ce spune despre card si despre modul de decodare al EMU pe MAX card !
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Am probleme cu Telesportul
    By emule-ro in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 6th May 2006, 01:41
  2. Dece nu merge s2emu cu Multidec?
    By FtheSystem in forum Placi DVB
    Replies: 11
    Last Post: 7th October 2005, 12:37
  3. pot vedea digiturk?????????
    By mh80cos in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 24th September 2005, 21:59
  4. Vedeti TELESPORTUL?
    By RDSLink in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 24th September 2004, 23:07
  5. Replies: 10
    Last Post: 8th July 2004, 13:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top