Reality TV va difuza în luna aprile 2006 o serie de programe noi, conform unui comunicat difuzat de biroul din România al proprietarului televiziunii, Zone Vision.

Reality TV propune seriale noi: „Adevăratul om păianjen”, povestea căţărătorului francez Alain Robert care a escaladat în cariera sa cei mai înalţi zgârie nori din lume (Premiera sâmbătă, 1 aprilie la 19:30 ); „Evadatul: Ultimul capitol”, film ce prezintă ambele feţe ale poveştii doctorului Sam Sheppard, acuzat că şi-a ucis soţia, arhiva de informaţii a evenimentelor în ultimii 45 de ani, precum şi demersurile fiului său, Sam Sheppard, de a determina autorităţile să condamne ucigaşului real şi de a repara memoria tatălui său (Premiera joi, 6 aprilie la 22:30); „Preţul vieţii”, oferă o viziune asupra dilemelor pe care le trăiesc cuplurile, dar şi diversele ipostaze legale ale donării de ovule în SUA şi Marea Britanie (Premiera vineri, 7 aprilie la 12:30); „Hărţuirea”. un serial folosind o combinaţie a filmărilor de filaj, agenda intimă video, analizele experţilor, redă ceea ce înseamnă să fii urmărit în Marea Britanie a secolului 21 (Premiera joi, 13 aprilie la 22:30); „În Rusia, în căutarea dragostei”, o emisiune despre căsătoriile din interes într-o lume a crimei organizate (Premiera vineri, 14 aprilie la 12:30).

Alte emisiuni în premieră la Reality TV sunt: „Ambiţie şi inocenţă”, „Chirurgia plastică la Hollywood” şi „Epoca Playboy”, având premiera sâmbătă, 15 aprilie ca parte din documentarul „Noaptea frumuseţii corporale”.

Programul Reality TV a fost lansat de compania Zone Vision în Europa în 1999 şi este distribuit în prezent în peste 120 de teritorii, fiind difuzat în 16 limbi şi vizionat de peste 35 de milioane de abonaţi din întreaga lume.

Zone Vision International Holdings BV îşi are sediul în Amsterdam, Olanda, şi operează următoarele programe: Reality TV, Romantica şi Europa Europa.