Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default Display dbox2 nokia cumpar...

    Daca poate cineva sa faca rost de un display pt dbox2 nokia ash dorii un pret daca se poate !
    Mai pe scurt cumpar display astept o oferta buna
    Toate cele Bune !
    ps sau ma indruma cineva cum sa fac poate mai sunt ceva sanse sa isi revina la normal sau este pa ?



  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Merci pt raspunsuri ....cam complicat ! (sau nu? )



  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am eu un d-box2 (de cablu) dar si al meu are pata pe display.Daca esti interesat ti-l pot da tot la o suma modica
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  5. #5
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Pata ? cate linii sunt duse , pot vedea o poza ? astept...
    Toate cele Bune !



  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu vinzi cumva boxul?

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: re...

    Quote Originally Posted by danetzd
    Pata ? cate linii sunt duse , pot vedea o poza ? astept...
    Toate cele Bune !
    Momentan nu pot pune nici o poza pt ca nu am aparat foto (doar la tel.
    si nu am cablu de transfer)
    Voi reveni in momentul cand am noutati
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @danetzd
    am eu in cluj display fara linii lipsa ca nou,pt nokia d-box2
    il dau la 50 +taxe posta

    cu dongle

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CUMPAR : DISPLAY NOKIA DBOX 2
    By danetzd in forum Shop
    Replies: 3
    Last Post: 6th November 2006, 05:41
  2. NOKIA dbox2
    By GAGI in forum Shop
    Replies: 3
    Last Post: 20th May 2006, 21:35
  3. Nokia Dbox2
    By picieri in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 18th March 2006, 19:39
  4. Nokia Dbox2
    By crisbig in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 23rd December 2005, 20:15
  5. CUMPAR DISPLAY PENTRU DBOX
    By mh80cos in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 21st September 2005, 10:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top