Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default se poate pune patch pe Samsung DSB A 200 C

    salut un prieten are receptor.as vrea sa stiu daca se poate pune patch sau schimba softul pentru a decoda cea?monteza un procesor sti 5518 exact ca cel al conservei hyundai.

    il decoder este asta


  2. #2
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: se poate pune patch pe Samsung DSB A 200 C

    Quote Originally Posted by rusudaniion
    salut un prieten are receptor.as vrea sa stiu daca se poate pune patch sau schimba softul pentru a decoda cea?monteza un procesor sti 5518 exact ca cel al conservei hyundai.

    il decoder este asta

    nu stiti nimic?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    ARGES
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vad ca are cam. poti sa manaresti direct camul si nu ai probleme nici cu garantia. cauti soft pentru camul tau si o programezi cu calculatorul.
    REC FTA ECHOLITE 790 0.9

  4. #4
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut problema e ca nu are cam are doar doua porturi common interface.
    cu un cam matrix as putea sa-l fac allcam dar eu as vrea sa pun un patch la soft ca sa emuleza ceva.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FTE Maximal 420 ?se poate pune patch?
    By lore in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 30th January 2006, 21:26
  2. cum se poate pune subtitrare pe dvd
    By sergius in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 4
    Last Post: 14th October 2003, 22:03
  3. se poate pune patch pe Samsung DSB A 200 C
    By rusudaniion in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th January 1970, 02:08
  4. FTE Maximal 420 ?se poate pune patch?
    By lore in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 4th January 1970, 17:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top