Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Arad
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2 cu prog dvb CPU 100%

    Salutare am o placa ss2 si folosescprog dvb versiunea 4.45.2 si 4.46 si imeginea merge citeodata sacadat si am observat ca CPU e la 100% e normal sa se intimple asa la un AMD de 2G si la 256 RAM?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Opreste programul server4pc, dupa ce ai pornit Windowsul. Uitat-te care e faza cu timeshifting si pune-o sa faca intr-un fisier si nu in memorie. Dar de obicei daca opresti server4pc ar trebui sa rezolve ...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default interesant

    La mine mai nou cu altdvb pe unele programe ex.multivision sau programe in conax de pe thor mi se duce procesorul la 100% si se blocheaza alt-dvb-ul. Pana acum nu mi se prea intamlpla si ma intreb de ce ?
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2 cu prog dvb cpu 100%

    Si eu am aceiasi probiema cu prog dvb 44.2 full,am incercat toate variantele fara folos.Mai grav este faptul ca atunci cand copiez softcamul,imi arata:Failed to open softcam,put in root directory!Pana nu pun softcamul avut anterior nu se vede nimic.Ce este de facut?Multumesc.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Arad
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu da nici un rezultat cu Server4PC
    si asta face in general pe MULTIVISION
    La un prieten nu face asa ceva nu poate am cam multe programe instalate si am prea multe procese in functiune?

  6. #6
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar fi multe cauze. Unul e "de la ei" - s2emu, ultima versiune, maninca multe resurse din cauza comenzii autoECM - ati vazut ce multitudine de ecm pids folosesc tps-urile (clic dreapta multivision 1, channel property in progdvb). Altul e "de la voi" - elecard-ul, codecul nativ al progdvb-ului are tendintza sa "crape" pe multivision (patratzele, imagine sacadata). Si asta e bine sa fie schimbat.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Arad
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK si cum scimb acel codec nativ ca eu sunt la inceput am placa de 2 saptamini si ma cam incurc in stiinta asta cu ss2
    Daca are cineva unele sfaturi si trucuri cum sa facem si noi astia incepatorii sa mearga struna cel putin eu le multumesc anticipat tuturor in numele celor ca mine adica la inceput.
    Si de spun aceasta? Pentru ca am vazut unii oameni pe forum de ex. onyx ala care face pe profetul si face biza de noi astia novici dar tot in numele invataceilor IL BAG IN MMMMMMMMMMMMsa sa plece de pe forum.
    Multumesc pentru timpul acordat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Imagine pe prog dvb
    By bosbiciu in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 13th June 2006, 07:29
  2. Sky NDS on Dreambox without prog...
    By gepeto in forum News
    Replies: 8
    Last Post: 1st April 2005, 12:47
  3. New! Prog DVB 4.40.6
    By yo7cjf in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 22nd July 2004, 20:10
  4. PW pe Prog DVB
    By swat in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 9th May 2004, 02:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top