Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default SURPRIZA : deco (Focus) KAON + CARTELA MAX...DA MERGE

    MII DE SCUZE DAR TREBUIE am SCHIMBAT TITLUL in :
    ..... SURPRIZA : deco( Focus ) KAON + CARTELA MAX...DA MERGE ....


    receptorul de la focus : KSF-100SCO merge cu catela de la MAX

    s/w v 03.00.06

    h/w v 12.c0.a5 TREBIUE pus altul luat de la :

    http://rdvchan.free.fr/interstar/ind...directory=Kaon


    multumesc sirius

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default FOCUS

    **

  3. #3
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: DA MERGE deco-focus + CARTELA MAX

    Quote Originally Posted by sirius
    MII DE SCUZE DAR TREBUIE SCHIMBAT TITLUL
    sirius
    Frate pe mine tocmai titlul ma facut curios
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default focus

    REPET :


    KAON-ul de la focus + cartela de la max-tv , functioneza canalele de l max tv.
    utilizind kaon-ul de la focus
    am schimbat softul si acum deco detecteza cartela.

    01. inainte de a schimba softul aparea sigla de la focus -sat
    sirius ACUM a disparut
    02. canalele LIBERE din alt satelit nu se puteau viziona caca nu era insertata cartela de la focus scria : LIPSA AV acum se vad
    03. cartela de la MAX nu era detectata de deco ACUM se vot viziona canalele din sirius max-tv


    sirius

  5. #5
    alex2000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Frate
    Pe mine tocmai urmarea titlului o sa ma faca curios!?
    Nu ai observat ca de la un timp, e numai gargara nu m-ai e ca pe timpuri
    cand abia asteptai sa vi de la serviciu,sa ajungi repede acasa si sa intri
    pe....RDI

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: focus

    Quote Originally Posted by sirius
    REPET :


    KAON-ul de la focus + cartela de la max-tv , functioneza canalele de l max tv.
    utilizind kaon-ul de la focus
    am schimbat softul si acum deco detecteza cartela.

    01. inainte de a schimba softul aparea sigla de la focus -sat
    sirius ACUM a disparut
    02. canalele LIBERE din alt satelit nu se puteau viziona caca nu era insertata cartela de la focus scria : LIPSA AV acum se vad
    03. cartela de la MAX nu era detectata de deco ACUM se vot viziona canalele din sirius max-tv



    sirius
    dar cartela de la focus mai merge?sau iti schimba camul intrunul via?
    boy2good

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default focus

    gargara o fi la tine alex2000
    Friend

    Ma baiti eu v-am zis ce am avut de spus.
    ESTE foarte simplu de probat :
    unul dintre voi care aveti un deco KAON ( ALA DE LA FOCUS )
    SCRIETII SOFTUL DIN NOU CU CEL CE vi l-am dat .

    este aici : KSC570_HW-12.C0.A5-20060317.zip
    Firm del Stream Sistem adaptado para kaon d+ y cabo n2 OK

    : http://rdvchan.free.fr/interstar/ind...directory=Kaon
    eu doar va spun ca acum receptorul poate citi si un card viacces in afara de cel conax , cred si alte tipuri de card ( eu nu mai am alte carduri)


    ASTEPT ca cineva sa confirme SA va alunge suspiciunile

    sirius

  8. #8
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta da conserva
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default focus

    mihaip?

    prietene probeaza tu TE ROG MULT de tot.
    adu-ti aminte de matrix se spunea ca nu merge cu cartela de la max
    si ai vazut ca am avut dereptate

    @satenicu amigo tu esti cel responsabil ? probeaza te rog
    sirius

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: focus

    Quote Originally Posted by sirius
    mihaip?

    prietene probeaza tu TE ROG MULT de tot.
    adu-ti aminte de matrix se spunea ca nu merge cu cartela de la max
    si ai vazut ca am avut dereptate

    @satenicu amigo tu esti cel responsabil ? probeaza te rog
    sirius
    spune daca mai merge cartea de le focus?
    boy2good

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default focus

    nu-ti pot spune pentru ca nu am semnal in satelitul unde emite focusul
    i-ti pot spune ca receptorul kaon ( de la focus) detacteza :

    cartela conax
    cartela viacces ( cea de la max)
    cartela seca1 ( una veche )
    cartela nagra1 ( tot una veche)

    sirius

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Sirius

    Man ... cred ca eu sunt singurul care te intelege ... Tu ai transformat receiverul de FOCUS SAT intr-un Echolite xxx sau Dragon S-xxxx. Este si normal, deoarece toate aceste receivere, au softcam, slotul in are bagi cardul fiind doar un cititor de cartela cu niste contacte si fire, care se duc in placa de baza. CAM-ul, FIRMWARELE, evetual si PATCHUL sunt toate gramada in placa de baza a receiverul, in FLASH.

    Dupa explozia pachurilor, in urma cu exact 2 ani, acum la moda vor fi CAM-urile universale in receivere. Cumperi receiverul cu CAM de via, ii trahznesti pe serial un soft si te trezesti ca ai un "avion" de receiver, care vede carduri oficiale din 8 siteme de codare, emu, zoom ... toate celea.

    Eu mi-am vandut batranul meu KAON de FOCUS SAT, ca trageam niste teste, asa de duminica seara ... ... dar te cred ce spui.

    ovex

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default focus

    MULTUMESC @ovex

    CIND DESCHID APARATUL SCRIE :

    apare o sigla SRTEAM SYSTEM

    iar in MENU la system info apare :

    MODEL : BM-8300 STA2


    PS. amigo @ovex descarca totusi softul sa nu dispara , poate gasesti un deco sa te bucuri
    ma poti ajut tu cu un soft original da la Kaon-ksf 100 sco ?
    nu de alta dar poate o sa am nevoie vreodata

    SIRIUS

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: focus

    Quote Originally Posted by sirius
    MULTUMESC @ovex

    CIND DESCHID APARATUL SCRIE :

    apare o sigla SRTEAM SYSTEM

    iar in MENU la system info apare :

    MODEL : BM-8300 STA2


    PS. amigo @ovex descarca totusi softul sa nu dispara , poate gasesti un deco sa te bucuri
    ma poti ajut tu cu un soft original da la Kaon-ksf 100 sco ?
    nu de alta dar poate o sa am nevoie vreodata

    SIRIUS
    mi-e totusi frica sa incarc softul sa nu imi dispara imperecherea.daca ea se mentine atunci acest soft ne va da libertatea de a vedea si altceva
    boy2good

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default focus

    Probeaza fara frica, dureaza doar 5 minute.

    Nu stiu daca cartela de la MAX va face update la sfirsit de luna, sa asteptam mai sunt citeva zile.

    foto :

    viaccess card : http://i23.photobucket.com/albums/b3...r/P3270011.jpg

    versiune soft : http://i23.photobucket.com/albums/b3...r/P3270012.jpg

    deco on : http://i23.photobucket.com/albums/b3...r/P3270013.jpg

    instalare : http://i23.photobucket.com/albums/b3...r/P3270014.jpg



    sirius








    bafta srius

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pe ce receptor merge cartela FOCUS?
    By joliyyy in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 12th September 2006, 08:53
  2. Merge MAX tv cu Kaon de la Focus???
    By Vulpes in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 12
    Last Post: 18th August 2006, 01:36
  3. surpriza din kaon-ul de la focussat
    By rusudanion in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 17
    Last Post: 15th July 2006, 23:17
  4. BOMBA!!! Surpriza numarul 4 ---> Nou TP in pachetul FOCUS
    By onyx in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 1st May 2005, 02:26
  5. Merge MAX tv cu Kaon de la Focus???
    By Vulpes in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 4th January 1970, 22:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top