Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    pe aici si eu Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor!!!Asa ceva nu am mai vazut

    Telecomanda de la receiver a luat-o razna!ii dau power si pleaca televizorul pe un canal,dau volumul mai tare din telecomanda receiverului si pe televizor imi apare contrastul care se modifica.
    Apas mute si la tv se schimba canalul.
    Ce s-a intamplat?
    Stiu ca daca cele doua telecomenzi,a tv si a receiverului se intersecteaza in unde se intampla ceva rau,dar asa?
    Cum o rezolv?
    Neo75

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Incearca ...

    Incearca o telecomanda noua !

  3. #3
    pe aici si eu Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa iau o telecomanda pentru receiver?M-as mira ca domnul de la Halfa Star sa fie binevoitor si sa decompleteze un "pachet"pentru mine.Poate sa fie una care se potriveste la functii si unde cu a mea.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    tm
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A mai facut asa?
    De cand ai telecomanda?
    Daca e veche schimba bateriile...

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Calan
    Posts
    1,237
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deschide-o si curatza contactele cu alcool,posibil sa se fi coclit de la ceva"intemperi'

  6. #6
    pe aici si eu Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    instalatia are un an si 6 luni,telecomanda nu este prafuita sau ceva asemanator,cred ca este vorba de o resetare sau a invatat alte comenzi nespecifice ei,respectiv undele pentru tv.
    bateriile sunt noi

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -zic si eu, (poate gresesc ,posibil sa-i fi memorat'tastat pe tel Rec vrun COD ! care sa fie bun la tv tau ,daca tel e una universala ! i-ti spun ptr ca eu l a tel mea de la str6355ci o folosesc si la 2rec+tv(dupa ce a m format un cod de patru cifre pe tel,ptrTV etc).posibil ,ptr ca acuma nu stiu ce tel ai?
    __________________________________________________ ______
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  8. #8
    pe aici si eu Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gata,s-a rezolvat..multumesc pentru informatii..
    am desfacut-o si am scurt-circuitat tot ce am gasit,am bagat baterii noi si acum functioneaza
    10x cdance

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Am vazut ceva de subtitrare pe GIGI?
    By soporan_emil in forum DREAMBOX
    Replies: 12
    Last Post: 30th May 2006, 09:34
  2. ati mai vazut asa ceva???
    By pelisor in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 4th December 2005, 16:17
  3. Ajutor!!!!! Ceva frecvente valabile...
    By Mircea Gosav in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 27th April 2005, 16:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top