Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,145
    Posts Thanks / Likes

    Default Acelasi reciever conectat la 2 televizoare ......

    Salut all

    am o intrebare: pot conecta 2 televizoare la acelasi receiver?......din cate am citit as putea sa conectez un televizor prin cablul SCART, iar al doilea televizor prin cablu COAXIAL......voi vedea in acelasi timp pe cele doua televizoare acelasi program .......asta stiu eu......

    Va rog sa-mi confirmati sau nu aceasta posibilitate de conectare...

    Multumesc mult

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prin cablu coaxial poti conecta receiveru la cate televizoare vrei.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta daca receiverul are iesire RF

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau iti pui pe scart un sistem de transmisie wireless pentru audio/video si pui partea de receptor pe scartul de la al doilea televizor (am vazut acum citeva luni un astfel de kit in Germania la Aldi cu vreo 30 de euro). Avantajul este ca al doilea televizor poate fi si in alta camera.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am un cablu scart la un capat cu mufa scart-tata iat la celalalt o cutiuta cu 3 intrari scart(mufe mama). Nu stiu daca merge la ce vrei tu si nu pot proba pt. ca nu am 2 tv-uri.
    SHALOM

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by loko
    Sau iti pui pe scart un sistem de transmisie wireless pentru audio/video si pui partea de receptor pe scartul de la al doilea televizor (am vazut acum citeva luni un astfel de kit in Germania la Aldi cu vreo 30 de euro). Avantajul este ca al doilea televizor poate fi si in alta camera.
    Exact de asta mi-am cumparat eu de la Plus saptamana trecuta tot la 30 de euro si e super. Televizorul al doilea e in alta camera, dar avantajul este ca pot folosi telecomenzile datorita unui sistem tot wireless cuprins in acelasi kit (infrarotkabell). Si in functie de unde pun scartul care merge la instalatia wireless pot sa vad: intr-o camera cablu, intr-una satelitul, sau exact la fel in amandoua.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    457
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pitcher

    Exact de asta mi-am cumparat eu de la Plus saptamana trecuta tot la 30 de euro si e super. Televizorul al doilea e in alta camera, dar avantajul este ca pot folosi telecomenzile datorita unui sistem tot wireless cuprins in acelasi kit (infrarotkabell). Si in functie de unde pun scartul care merge la instalatia wireless pot sa vad: intr-o camera cablu, intr-una satelitul, sau exact la fel in amandoua.
    spune-mi si mie de unde l-ai cumparat... daca esti din Bucuresti... sau cineva care stie de unde se achizitioneaza asa ceva...

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai un video intri cu semnal din receiver in el si iesi cu semnal pe al doilea tv.acelasi program pe doua televizoare.noroc,nirolf

  9. #9
    IEU Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bistritza,fost oras linistit , actual ufff... Romanica
    Posts
    453
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie cineva HUNDAY-ul de la RCS va avea iesire RF?


    Cu Respect

  10. #10
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spirit
    Stie cineva HUNDAY-ul de la RCS va avea iesire RF?


    Cu Respect


    Ai fi deacord sa-ti mai cumperi un receptor

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Solutie ...

    Solutia cu un televizor pe scart si unul pe coax este perfecta ... si functioneaza sigur ! am avut surpriza sa constat ca la unele receivere nivelul semnalului este asa de mic , atit pe scart cat si pe RF , incat la conectarea celui de-al doilea TV , fara a folosi un amplificator ... imaginea devenea instabila pe culoare ! Separarea celor doua TV-uri ... unul pe scart si celalalt pe RF cu siguranta merge ! numai sa aiba STB-ul ambele iesiri !

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Latitude/Longitude 47° 20' N, 13° 20' E
    Posts
    858
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista receiver digital cu iesire coaxiala pt TV.
    Pana acum nu am vazut nici unul!
    Toate pe care le cunosc au cinch sau scart.

  13. #13
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sunt si modele cu modulator RF pentru a conecta receiverul la tv, si modele fara modulator. daca nu e modulator la receiver, iei unul dintr-un receiver analogic sau videocasetofon, il alimentezi cu 5 volti la ambii pini de alimentare, adica modulatorul plus amplificatorul de semnal rf incorporat, asta daca nu stii sa faci apelezi la un electronist, apoi la iesirea rf pui un splitter de semnal cu cate iesiri vrei si la urma dai pe cablu coaxial la tv-uri. e o solutie simpla, ieftina si comoda. atentie, cauta un modulator care sa nu fie cu sinteza de frecventa, adica sa nu fie comandata de procesor reglarea frecventei out. sa fie cu oscilator clasic, adica sa aibe un trimer de la care sa reglezi frecventa rf out.

    daca ii mai pui un amplificator de antena cu 2 tranzistoare BFR, care lucreaza bine un UIF, poti face un mic emitator TV, care iti acopera cam tot apartamentul. poate vad si vecinii ceva.

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pitcher
    Quote Originally Posted by loko
    Sau iti pui pe scart un sistem de transmisie wireless pentru audio/video si pui partea de receptor pe scartul de la al doilea televizor (am vazut acum citeva luni un astfel de kit in Germania la Aldi cu vreo 30 de euro). Avantajul este ca al doilea televizor poate fi si in alta camera.
    Exact de asta mi-am cumparat eu de la Plus saptamana trecuta tot la 30 de euro si e super. Televizorul al doilea e in alta camera, dar avantajul este ca pot folosi telecomenzile datorita unui sistem tot wireless cuprins in acelasi kit (infrarotkabell). Si in functie de unde pun scartul care merge la instalatia wireless pot sa vad: intr-o camera cablu, intr-una satelitul, sau exact la fel in amandoua.
    _________________________
    CUM SE CHEAMA MODULUL? IN BUC DE UNDE SE POATE CUMPARA?

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Stanzi
    Exista receiver digital cu iesire coaxiala pt TV.
    Pana acum nu am vazut nici unul!
    Toate pe care le cunosc au cinch sau scart.
    Humax-urile din seria 5***!
    Iar receiverele pentru Sky Digital (England) 28°E au chiar doua iesiri RF!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. skystar 2 conectat la 2 antene?
    By emyklaudiu in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 2nd December 2006, 04:09
  2. Digi tv pe 2 televizoare ?
    By kiszoltan in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 14
    Last Post: 9th May 2006, 22:24
  3. receptor conectat la PC = ?
    By OREZ in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 20th October 2005, 17:48
  4. skystar2 conectat la lnb out de la dreambox
    By dpav in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 18th June 2004, 14:58
  5. Digi tv pe 2 televizoare ?
    By kiszoltan in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th January 1970, 08:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top