Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: 6000 ci plus

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Posts Thanks / Likes

    Default 6000 ci plus

    is there any bady tell me how polsat work in supermax 6000 ci plus
    which upgrade version r working in supermax pls also give me the software or link of software

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: 6000 ci plus

    Dear jawwad Polsat is working in Supermax ci 6000 Plus with next version software FMB703e. You can download it through this link,
    Select Next_2500DPCIPLUS_FMB703e and download it for your receiver if you have Next version software in your receiver.



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TPS on 6000 ci plus
    By daniel jr in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 28th September 2006, 03:03
  2. Technosat 6000 Plus
    By amanites in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 10th March 2006, 16:26
  3. Super-CI 6000 Plus new s/w 2/9/05 here
    By masood in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 5th September 2005, 00:19
  4. dsr 6000
    By gogoiul in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 15th June 2005, 08:49
  5. DSR 6000
    By fone in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 20th January 2005, 10:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top