Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 2 of 96 FirstFirst 1234 12 52 ... LastLast
Results 16 to 30 of 1428
  1. #16
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default


    hey saed can u tell me one program for a dvb card(skystar2) for searching for frequencies blindly if i know symbol rate ...plz help..i dont know the frequencies which come in my central system dishes and i want to scan them without knowing the frequencies

  2. #17
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Socialist Republic of Hypocrates
    Posts
    3,578
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rishi
    hey saed can u tell me one program for a dvb card(skystar2) for searching for frequencies blindly if i know symbol rate ...plz help..i dont know the frequencies which come in my central system dishes and i want to scan them without knowing the frequencies
    DVBViewer which is shipped with SkyStar2 cd also and ALT-DVB, both can do blind search without knowing symbole rate, but at least you have to know the satellite name and your SkyStar-2 card must be rev.2.3 all other models donot support blind search. If you dont know the satellite name, you have to do a blind search on all those satellites which you can guess that can be accessed in your area or most favourite of your dish installer.

    ciao~

  3. #18
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Philippines
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi Saed,

    Finally i got my self a PCI-DVB card (Broadlogic 2030) but unfortunately i can't watch encypted channel like Dr*am tv.I use Progdvb and download in the same folder all the plugins that i need like the latest softcam key,Fenrir and Yankse.I also tried the latest S2Emu but still no luck.Pls. help me!

    Thanks

  4. #19
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Socialist Republic of Hypocrates
    Posts
    3,578
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by weindski
    Finally i got my self a PCI-DVB card (Broadlogic 2030) but unfortunately i can't watch encypted channel like Dr*am tv.I use Progdvb and download in the same folder all the plugins that i need like the latest softcam key,Fenrir and Yankse.I also tried the latest S2Emu but still no luck.Pls. help me
    Congratulation on having a PC DVB Card.
    You wont need all these plugins at a time. Juts install ProgDVB, put latest S2emu and a latest copy of softcam.key file which includes the latest wokirng key for Dream tv. thats all.

    ciao~

  5. #20
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Saed!

    I heard some receiver have auto roll in Dream Tv, is it possible to use in SS2, or can you give me the master key for it.

    Thanks
    chiung

  6. #21
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi everybody,
    I tried to grab internet files using the ProgDVB alongwith the PID scan module. Neither the scan provide me any PIDs nor I can use the grab.
    I will really appreciate if you can guide me how to do it and what else I need to do it.
    Right now I am using the Hotbird satellite dish.

    Thanks.
    romeostone

  7. #22
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default Cannot Find SS2 or Nexus-s, Need Help

    Quote Originally Posted by saed
    Hiya mates,

    We have to start again from scrach. Lets discuss in here all about PC DVB & Satellite internet.

    Ciao~

    Saed
    Dear Saed

    u have provided very usefull information to us all here. i also want to get myself a good card like SS2 or Nexus-S. but unfortunatley i am unable to locate it in the market. I am living in Riyadh, Saudi Arabia. if u can give any information regarding where to find it, it would be great.

    and if any other member can give this information i would really appriciate it.

    Thankx

  8. #23
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Australia
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Romeostone
    Hi everybody,
    I tried to grab internet files using the ProgDVB alongwith the PID scan module. Neither the scan provide me any PIDs nor I can use the grab.
    I will really appreciate if you can guide me how to do it and what else I need to do it.
    Right now I am using the Hotbird satellite dish.

    Thanks.
    romeostone
    Do you get data channels loaded when you scan the bird?
    If so, click on one of them, then use pid scanner, the pids should appear.
    Put them into a provider file, then stat File grabber with that providor
    Make sure you have your in, out and working files set up!
    Don't Worry, Be Happy!

  9. #24
    bulbous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by Romeostone
    Hi everybody,
    I tried to grab internet files using the ProgDVB alongwith the PID scan module. Neither the scan provide me any PIDs nor I can use the grab.
    I will really appreciate if you can guide me how to do it and what else I need to do it.
    Right now I am using the Hotbird satellite dish.

    Thanks.
    romeostone
    Which PC card are you using ?

    File Grabber does not work with cards having on-board MPEG decoder.

  10. #25
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Indonesia
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: PC DVB & Satellite internet

    Quote Originally Posted by saed
    Quote Originally Posted by Lexi
    Hi Saed,
    Yes, we start again ...... still have many thing to discuss ..... lets start with WinTV Nexus-s.
    I just got the card yesterday. Somebody over me Technotrend SkyStar1 include the CI adapter, but the package I received was Haupauge WinTV Nexus-s with the CI adapter. Seem he has problem with his......
    Anyway I try the card.........
    Till here are you interested or not with this topic? We may continue later...
    Hiya lexi mate,
    Sure, why not, we can disucss any thing here related to PC DVB & sat. internet. I am ready to discuss about yout Nexus-S.
    Actualy Haupauge WinTV Nexus-s is enhanced version of TT SkyStar-1. Both work fine with CI adapotor, no problem. what more, my friend ?
    Thats what I want to discuss with you........ the CI adapter....... but not with progDVB since ProgDVB crash with my other software.
    Have you tried CI adaptor with DVBDream?

  11. #26
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Indonesia
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dear Saed,
    After doing soo much try and error, more than 18 hours, I deside to use DVBDream v087 for my new Nexus-s.
    FYI, I try with 085, 086, and 086a ............ on my new Nexus with ABIT NV7-133R mother board, 1.2G AMD athlon, 256 MB RAM, run stable only with ProgDVB and DVBDream087. Many times I reinstall codecs and the nexus driver after the 085, 086 hanged. DVBDream 086a cannot installed with this config. So I am forced to use DVBDream087.
    And so............. I am quite sure that NOT EVERY DVB CARD COMPATIBLE WITH EVERY SOFTWARE AND EVERY MOTHER BOARD AND EVERY PROCESSOR. and ....... what next?
    The CI adapter not connected yet.............. don't know what will happend if it connected.
    Have any idea?

  12. #27
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Socialist Republic of Hypocrates
    Posts
    3,578
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chiung_lee2k2
    I heard some receiver have auto roll in Dream Tv, is it possible to use in SS2, or can you give me the master key for it.
    Yes, some people are doing autoroll Dream TV with their dvb cards with the correct working files but unfortunately i dont have those files.

  13. #28
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Socialist Republic of Hypocrates
    Posts
    3,578
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Cannot Find SS2 or Nexus-s, Need Help

    Quote Originally Posted by PEACH
    i also want to get myself a good card like SS2 or Nexus-S. but unfortunatley i am unable to locate it in the market. I am living in Riyadh, Saudi Arabia. if u can give any information regarding where to find it, it would be great.
    You can buy SS2 in Riyadh from the following contact
    E. Bin Taleb Inter.Group
    Olaya Computer Market
    Tel. 4654340 or 4620730

    .

  14. #29
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Socialist Republic of Hypocrates
    Posts
    3,578
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Lexi
    i didnot tried CI module with Nexus-s, but there should be no problem, it should work

    .. and YES it is true that all software (dvb apps.) are not sutiable/copatible with all the dvb cards and also they give different performance output on different pc hardware configuration.

  15. #30
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default


    i use Mytheatre something to do with packet size 184 not supported for dr*am

    get latest snitch modify eeprom.bin in snitchcard directory with 4e01 4f01
    keys from someones eeprom dump with n*graedit cut and paste between 2 sets of same prog running or emmstudio keys.ini
    get latest yankse
    get mdwrapper to put them in (make directorys Plugins for mdwrapper and MDplugins for yankse and snitch plus sub dirs.)
    get settings from lyngsat
    au only works on xp for me with 1020a

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Internet two way satellite
    By chris2pple in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 6th August 2006, 08:41
  2. PCI DVB & satellite internet
    By atemoc in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 11th April 2006, 07:41
  3. Internet Via Satellite (IVS)
    By jiqbal in forum RDI - English
    Replies: 23
    Last Post: 19th February 2006, 06:47
  4. satellite internet
    By deutsch in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 18th February 2006, 10:02
  5. is it possible now to have satellite internet?
    By akira_x15 in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 3rd November 2005, 05:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top