Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Loader Humax gresit

    Salut. Am schimbat loaderul la un Humax CR5510 cu unul de 5400.
    Dupa aceasta operatie nu mai afiseaza decat ceasul in rest este mort
    nu mai executa nimic nici butonul de stby nu mai merge deci nu poate
    sa mai comunice cu pc. Poate cineva sa ma ajute?Multumesc anticipat.

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax

    De unde ti-a venit aceasta proasta idee sa modifici loaderul fara sa te documentezi. Se poate rezolva prin rescrierea memoriei dupa una originala cu interfata JTAG orice alta solutie nu este valabila.Fratilor nu inseamna ca daca va faceti Null modem cablu gata acum poti baga orice in orice receptor.fara sa jignesc pe nimeni dar prostia si domnia se platesc.In Dacie cu motor pe benzina poti baga disel sau invers?Salut.

    PS: Acum citeva zile mai vroia cineva prin PM sa-l ajut sa faca din Humax 5300 - 5400 ca asa a vazut el undeva pe un forum ca se poate.Asa cum nu tot ce zboara se si maninca tot asa nu tot ce scrie pe net este si adevarat,chiar din potriva.........

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi pentru ajutor. Cine i-mi poate face asta?

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax

    Te pot ajuta dar avem nevoie de un Humax CR5510 ptr ca eu nu am asa ceva in dotare si nici nu stiu de unde as putea face rost.Daca faci rost de unul (Humax CR5510 functional ,evident) se rezolva problema.Salut.

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Pai ... dupa stiinta mea ...

    Dupa stiinta mea daca-ti afiseaza ora ... nu-i mort ! bootloaderul de 5400 a pornit dar ... nu i-a fost dat sa starteze restul ... si in mod evident nu a ajuns la panoul de comanda.
    Ai putea sa incerci sa rescrii bootloaderul ...

    http://humax.roliaforum.com/

    te inregistrezi ... citesti cu atentie , gasesti firmware si instrumente cu care ... s-ar putea sa se rezolve !

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta este problema ca nu am de unde sa iau un CR5510

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Loader pentru humax VACI 5300
    By sütrak in forum RDI - Satelit
    Replies: 10
    Last Post: 6th December 2006, 09:14
  2. Humax IRCI-5400Z Loader 2.08
    By myky in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 6th April 2005, 21:11
  3. HUMAX BTCI 5900- SOFT GRESIT PUS (S.O.S.)
    By LAURI in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 10th September 2004, 17:19
  4. humax cu loader 1.37
    By abciuga in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 17th August 2004, 14:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top