Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default Am nevoie de un how to pt. SKY Star 2

    Am din tamplare un Sky Star 2 si as vrea sa vad ce poate aceasta placa. Eu am antena cu receptor Echostar ad300ip.Am pus-o in calculator si as dori daca puteti sa ma ajutati cu un how to foarte explicit despre tot ceea ce trebuie sa fac incepand de la 0. Va multumesc.
    P.S. Sunt zero la acest capitol

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti trebe:
    progdvb - www.progdvb.com
    yankse sau s2emu - pt decodat, vezi ca sunt linkuri aici pe forum
    softcam - aici sunt cheile pt decodat
    Instalezi progDVB, pui yankse/s2emu in directorul unde ai instalat progdvb, tot acolo pui si softcamul.In mare cam asta e,da sunt pe fuga la servici si nu pot sa-ti scriu mai detaliat acum.Daca nu te descurci da-mi un pm si te ajut diseara, ok?
    Succes

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar de unde iau driver-ele ?

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.technisat.com/ incearca aici, cind instalezi progdvb asigura-te ca ai instalat ss2-ul inainte,apoi vezi in progdvb la hardware sa selectezi ss2-ul

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    MACONDO 45.3N- 25.5E
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    urmareste topicul :
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=30103.

    .................................................. .................................................. ...............


    la www.technisat.de iei driver pentru placa instalare.
    www.progdvb.com iei progdvb v4.46
    s2emu , yankse, relictEPG, filegrabber 1.21, de la www.your-offers.net,
    softcamkey dela Mach1 pe pagina de garda RDI,
    si daca mai ai nelamuriri dai PM sau e-mail.
    vezi sa nu fie blocata, si cat se incinge si ce versiune ai 2.3 sau 2.6
    bafta,
    danjoedesinaia.
    SS2`s of the World, Unite !
    "Raise your glass to the hard working people,
    Lets drink to the uncounted heads.
    Lets think of the wavering millions,
    Who need leaders but get gamblers instead."

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    MACONDO 45.3N- 25.5E
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    toate pluginurile le pui in directorul Modules.
    SS2`s of the World, Unite !
    "Raise your glass to the hard working people,
    Lets drink to the uncounted heads.
    Lets think of the wavering millions,
    Who need leaders but get gamblers instead."

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor!!!

    Am instalat placa
    I-am pus driver-ul
    Am instalat Progdvb
    Am pus in directorul de la Progdvb fisierele de la S2emu 1.09 si de la Yahksee
    Acum cand pornesc Progdvb primesc urmatorul mesaj: Device not started

  8. #8
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru progdvb trebuie sa instalezi si aplicatia de la technisat
    nu doar driveru instalat
    succes

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.skystar2.go.ro/howto/ il gasesti in topicul lui "barghy"(al trei-lea de sus, in aceasta sectiune).
    Consider ca este foarte bun si te poate ajuta mult!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc mult tuturor. Am reusit in cele din urma sa o fac sa mearga. Acum o testez pe Hotbird si vad ca merge foarte bine.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. am si eu nevoie
    By dragosh in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 6th December 2006, 19:49
  2. star plus ,star news FTA on asiasat 3
    By cokeman in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 12th August 2006, 05:58
  3. Replies: 1
    Last Post: 22nd May 2006, 16:23
  4. De ce are nevoie Max TV ?
    By iordache in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 9
    Last Post: 17th March 2006, 08:38
  5. Sky Star 2.3 Am nevoie de un how to actual
    By efelixro in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 13th May 2005, 14:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top