Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: gbox cu ss2

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default gbox cu ss2

    Unde a disparut topicul gbox for ss2 sau mai bine zis functioneaza?
    Eu am inteles ca nu prea si as vrea sa ma contrazica cineva...
    http://www.cardsharing.tk - am urmat acesti pasi insa nu prea am reusit nimic si sfatul a fost sa-mi iau dreambox! Ce sa fac?
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Functioneaza foarte bine, cu observatia ca nu exista "gbox for ss2" ci gbox pentru windows (x86).

    linkuri:
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=60224
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=56948
    http://www.cardsharing.tk
    http://cardclient.xhost.ro

  3. #3
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si ce merge in plus cu pluginul pentru gbox totusi? nu l-am luat inca, are rost sa-mi bat capu cu el? daca merg mai multe canale codate pe hotbird am sa-l incerc.

    ce stie mai mult pluginu ala?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pluginul iti ofera posibilitatea de a te conecta la un server de sharing si acolo posibilitatile sunt limitate doar de cartelele aflate in share. mai pe scurt: merge (aproape) tot de pe Hotbird si nu numai

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: gbox cu ss2

    Quote Originally Posted by horatiu74
    Unde a disparut topicul gbox for ss2 sau mai bine zis functioneaza?
    Eu am inteles ca nu prea si as vrea sa ma contrazica cineva...
    http://www.cardsharing.tk - am urmat acesti pasi insa nu prea am reusit nimic si sfatul a fost sa-mi iau dreambox! Ce sa fac?

    Daca totusi dupa explicatiile ca pentru o femeie care sunt date acolo nu reusiti sa setati pluginurile , atunci fie-mi cu iertare , va oferim antene FIF-UIF ......

    Cine ti-a recomandat Dreambox desigur a glumit .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default Ma rog...

    Blanosule, intrebarea mea era daca merge gbox cu soks5 cu proxy prin portul 1080...daca iti amintesti problema mea a rezolvat-o altx cu wincsc cu proxy ,dar ma intrebam daca gbox poate fi configurat sa intre prin 1080 nu prin 5577.?
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  7. #7
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Ma rog...

    Quote Originally Posted by horatiu74
    Blanosule, intrebarea mea era daca merge gbox cu soks5 cu proxy prin portul 1080...daca iti amintesti problema mea a rezolvat-o altx cu wincsc cu proxy ,dar ma intrebam daca gbox poate fi configurat sa intre prin 1080 nu prin 5577.?
    daca tu poti face trafic si TCP si UDP pe 1080 cred ca ar trebui sa mearga. Ia legatura cu marius32 poate faceti ceva teste impreuna..
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default Ciudat

    Ori m-am zapacit eu de cap ori a disparut butonul search din acest forum ca nu reusesc sa-l gasesc pe marius32 asta!
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  9. #9
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tre sa intri pe chatul rdi, acolo il gasesti .... aici e @patrascanu, dar pe chat e cea mai rapida cale de a vb cu el. Chatul rdi unde il gasesti este irc.globalchat.org 6667 canal #rdi
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  10. #10
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bbox
    Functioneaza foarte bine, cu observatia ca nu exista "gbox for ss2" ci gbox pentru windows (x86).

    linkuri:
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=60224
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=56948
    http://www.cardsharing.tk
    http://cardclient.xhost.ro
    de unde pot downloada si eu acest "gbox pentru windows "?
    mai sus e un link dar nu functioneaza...
    As mai avea o intrebare daca nu te superi.
    Am instalat AltDVB xxx dar cand incerc sa-l deschid imi cere sa aleg DVB Card dar de fapt nu-mi arata nici o posibilitate.Eu am un Sky Star 2 usb si chiar vroiam sa probez altdvb caci sunt deja secata de progdvb.
    Probabil nu am facut bine instalarea sau cine stie unde am gresit. [/img]

  11. #11
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @stailus: as avea o intrebare.Cand am facut cont gbox si am primit linia pe chat aveam un provider de net care imi dadea ip dinamic.Deci in prealabil a trebuit sa-mi fac cont pe dyndns.org si sa selectez "dynamic".plus folosirea programului dyndns updater.Din pacate insa a trebuit sa renunt la providerul respectiv datorita slabei calitati a serviciilor.Zilele urmatoare voi avea un alt provider de net dar care imi da ip static.Intrebarea mea este:cum tebuie procedat ca sa pot face alt cont dar cu ip static.Ca pe dyndns nu ai voie sa ai mai multe conturi.Sa-mi fac pe no-ip.org?Linia primita pe chat mai poate fi valabila sau trebuie sa cer alta?Mersi anticipat.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  12. #12
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stefania

    de unde pot downloada si eu acest "gbox pentru windows "?
    mai sus e un link dar nu functioneaza...
    Incearca pe asta:http://cardclient.xhost.ro/ Merge linkul foarte bine.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Updatezi IP-ul la dyndns .

    Trebuia sa faci de la bun inceput contul la no-ip , dar asta e , acum

  14. #14
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @optimus

    nu trebuie sa faci nimic ... updatezi IP-ul la dyndns o data si in mod normal ar trebui sa ramana asa mult si bine.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  15. #15
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @stefania

    Sper sa nu gresesc dar alt-dvb nu stie ss2 usb deci inca nu. Poate daca te oferi ca sa ii trimiti placa la altxro va face suport pentru ea. Eu asa am procedat cu nova-s budget si acum merge placa pe alt-dvb (din pacate acum am luat un nexus si nu mai folosesc nici nova).
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. big gbox server/ serveur gbox géant
    By sachakouk985 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th October 2006, 12:05
  2. big gbox server/ serveur gbox géant
    By sachakouk985 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th October 2006, 11:54
  3. Gbox 2.20 & gbox control center 1.4.5
    By marius_virtosu in forum DREAMBOX
    Replies: 15
    Last Post: 10th January 2006, 19:56
  4. Replies: 0
    Last Post: 1st January 1970, 03:00
  5. Replies: 0
    Last Post: 1st January 1970, 03:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top