Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum pot sa am imagine via TV-out ?

    Vreau sa vad imaginea pe un TV prin iesirea S-Video (placa e un ATI Radeon 9000 Pro) . Am instalat ieri ATI Catalyst Control Center si vad Desktopul pe Tv (in continuarea celui de pe PC-deci un fel de split pe orizontala), dar nu si imaginea din Prog DVD sau alt player media . Ce setari trebuie sa fac in Catalyst Control Center pt. a avea imagine pe TV?

    Placa e un Skystar 1, dar vreau sa pot folosi si TV-out ca sa pot avea subtitrare luata de pe net si pe TV (Project IGI are de xeemplu optiuni de overlay... sau imi recomandati un alt program)?

    SS1 o pot lasa in mod hardware(ca sa fac amacar decodarea mPEG2)?

    Sau a reusit careva sa afiseze subtitrare incarcata de pe net *deci nu de pe teletextul canalului) via iesirea video a SS1 ?
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu merg pe ss1 in hardmod cu progdvb si project igi si cu iesirea tv out a placi video ,dar e drept ca am nvidia , setez pe clone si pun ca primary display TV-ul.
    Se poate folosi si iesirea tv-out a placi ss1 dar folosind WatchTvPro chiar si versiunile mai vechi.Eu nu am folosit aceasta metoda.

    f11

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aveti grija la pamintarea calculatorului,eu mi-am busit un sky star

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu WatchTvPro pot "insera" fisiere de subtitrare chiar si pe tV-OUTul placii?! Ar fi super... Calitatea via placa video banuiesc ca nu e la fel de buna... iar mufa S-Video e pe partea din fata a TVului...
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate cu WatchTV Pro de la versiunea 2.04 si DVBs Subtitler v 1.06.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    seteaza-ti la video sa foloseasca direct draw din programul cu care folosesti skystar iar la ati control panel intra la overlay -> theatre mode si bifeaza "overlay"

    in momentul acela cind o sa ai orice video afisat cu direct draw, indiferent de program, o sa fie scos full screen pe tv-out

    in functie de cit de destept e pluginul pt subtitrari ele o sa apara sau nu

    spre ex la filme eu folosesc vobsub care merge pe tvout. daca folosesc bsplayer cu afisarea lui proprie de subtitrari nu apar pe tvout.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat WatchTV Pro 2.07 si DVBs Subtitler v 1.08.
    Pornesc Watch Tv Pro, apas J si imi apare suprapus pe imagine "DVBs Subtiler is starting ... " Dar dupa ce incarc subtitrarea aceasta nu apare peste imagine (chiar daca textul apare la 1st subtitle) . Mai mult, apasind next sau alte butoane imi apare un mesaj de eroare pt. DVBs Subtitler cu "an unnamed file was not fount" si DVBs Subtitler se blocheaza.
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O singura data mi s-a intamplat si mie sa-mi dea aceasta eroare. Este de la fisierul cu subtitrarea. Incearca cu o alta subtitrare. Trebuie sa mearga. Chiar acum am probat si merge.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Imagine DM 500
    By bmihai500 in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 15th August 2006, 19:04
  2. Imagine cvs si emu?
    By doctorul in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 21st April 2006, 03:42
  3. IMAGINE
    By bartabel86 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 20th November 2005, 19:48
  4. imagine OTV
    By nirolf in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 12th January 2005, 22:05
  5. imagine 16:9
    By cosmin_v in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 17th December 2003, 10:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top