Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default PT MIHAIP, PATCH TV CABO, D+, HELP SHARE

    SAL, am gasit pe frocus.net un link, care ma dus la un site pe care am gasit patch(+ key) pt strong 6xxx pt tv cabo si d+
    "Cabo work in nagra2 in site: www.Kaontuga.com -> receptores -> outros decos -> firmwares"
    cum pot sal pun pe ******** sal ia si ceilalti?
    dami un mail.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trimitemi-l mie...pe mail la [email protected]

    eu il testez si il pun undeva pe net pt altii
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu va mai chinuiti!

    patch-ul propus lui @mihaip de catre radu_sat , este o copie fidela a "Patch v0.6a_20032006" postt de cei de la FROCUS

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal, first_zipper stiu ca patchul ala e, am observart acelaseasi mici blocaje pe unele canale, dar e imbunatatit.
    Uite daca nu-l vrei, nu-l lua, si folosestel pe cel de pe frocus.net , si no sa ai cabo.
    parerea mea e ca patchul a fost desfacut, si sau introdus key N2 pt cabo
    Crezi cal seruiam daca nul testam.
    ooo... inaca ceva, la incarcarea patchului nam avut probleme....., dar cind am pus key-le mia da o er (er 3 dar tot lea pus, si merge......

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default scuze radu_sat

    intradevar nu l-am testat, dar dezarhivindu-l am observat ca ora si minutul arhivarii celor doua patchuri sunt identice.

    Eu in schimb am patit un blocaj(similar unui patch din martie 2005 cind aparatul se bloca pe MTV).Am eliminat VH1-classic de pe HISPASAT 30W, si nu am mai avut probleme)

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    All around Europe
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SUPER, de mult am asteptat patchul pt. Strong 6xxx care sa deschida si Tv Cabo N2. L-am incercat si merge fara probleme pe Strong 6130.

    Good job Radu_sat.

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iata si patchul mult asteptat asteptat

    TPS FIX , CABO FIX, D+ FIX , POLSAT FIX si restul pe care le stiti....

    http://www.croteam-sat.org/aploud/in...lename=srt6xxx patch v.08.zip&directory=STRONG RECEIVERS&

    De retinut...pt a nu se bloca receptorul stergeti din lista de canale Lusomondo Premium si Lusomundo Happy...... inainte de a incarca patchul!

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    baia mare
    Posts
    323
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De retinut...pt a nu se bloca receptorul stergeti din lista de canale Lusomondo Premium si Lusomundo Happy...... inainte de a incarca patchul! UNDE SE GASESC ACESTE CANALE pe ce satelit?

    Openbox X800 ver5.33, MOTOR H-H, Al 1.10M, Lnb Gold 0.2dB

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe Hispasat 30W

    Dar parerea mea ca cel mai bine ar trebui luate, in parte , canalele , iar cel careprovoaca blocajul---->eliminat.
    Mie i-mi provoaca blocaj , si de EX , BBC, dar am sa pun noul patc v8, al celor de la FROCUS , si va dau de stire in privinta "BLOCAJELOR"

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TPS iarasi a schimbat keya....Patchul trebuie recompilat cu noua keye AES.


    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca e sa ne luam dupa readme din el nu. e destul un nou key.bin sau din telecomanda:

    2) AES keys entry for TPS provider is supported in the key tool.
    Enter the 16 byte AES key under TPS provider in the key indexes 6 and 7.
    Enter the first 8 bytes in index 6 and the next 8 bytes in index 7.

    eg.,
    AES key : 0x00 0x01 0x02 0x03 0x04 0x05 0x06 0x07 0x08 0x09 0x0A 0x0B 0x0C 0x0D 0x0E 0x0F
    0x06 0x00 0x01 0x02 0x03 0x04 0x05 0x06 0x07
    0x07 0x08 0x09 0x0A 0x0B 0x0C 0x0D 0x0E 0x0F

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    energyps o sa testez diseara daca ma lasa sa introduc din tastatura keyle si .... bineinteles daca functioneaza

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Functioneaza si e mai simplu decat cu patch zilnic... sacrificam 5 minute pe zi si avem TPS deschis, inclusiv Multivision
    La fel si pentru Polsat, cand or schimba keya... banuiesc ca nu face AU dar acum chiar nu mai conteaza
    Important e ca seria 6XXX are din nou un patch care deschide cel putin 4 platforme importante

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  14. #14
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pt a nu avea blocaj pe SRT6XXX , si la ultima versiune de patch v.08 trebuiesc eliminate canalele:
    Lusomondo Premium(11851 H 27500)
    Lusomundo Happy(11851 H 27500).

    In rest totul e OK/fct.rapid la schimbarea canalelor.
    Traiasca FROCUS!

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -L a mine pe Str6355ci , din telecomanda schimb chey-le in tabela(cind este nevoie..) ptr Mu..ti..on si PolSat si functioneaza Supeeer .!
    -Iar pe Hispa(30W) eu(cel putin)nu a m probleme ,i-mi merge bine si LusomundoHappy frg_11.891 H 27500 si L...Gallery\Action\Prem...pe freg_ 11.851 H 27500, fara nici un fel de blocaj'e (intr-adevar ca inainte aveam si eu prob) dar cu acest ,super Pa...ch v0.8 acuma este totul OK.

    Inca odataMultumim fff Mult_ @FROCUS !
    __________________________________________________ __________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. NOU patch 6xxx - TPS Polsat Conax Cabo !!!
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 19
    Last Post: 24th February 2007, 09:29
  2. Replies: 1
    Last Post: 19th January 2006, 19:48
  3. Replies: 0
    Last Post: 10th January 2005, 20:33
  4. NOUL PATCH PT 4155EVO(TV CABO SI POLSAT)
    By ionut2 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 2nd December 2004, 15:36
  5. Replies: 0
    Last Post: 4th January 1970, 16:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top