Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default Programe codate - CUM ? UNDE ? - ptr ss2 !!!!!

    Care sunt pasii de urmat ptr a putea receptiona PROGRAMELE CODATE cu un ss 2 ?

    Acum - receptionez doar pe cele free to air - ....

    CE SOFTURI ? & DE UNDE LE POT PROCURA ? sunt necesare !

    Orice sfat este binevenit -in cazul meu de INCEPATOR-

    STIMA & RESPECT

    ROMEO

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default ...

    Daca nu ai fi multumit la postul tau precedent tuturor celor care ti-au dat o mana de ajutor nu ti-as fi raspuns acum; dar asa pt ca ai fost copil bine crescut uite un posibil raspuns pentru ce te framanta pe tine
    Eu iti recomand ProgDVB-ul : e gratis si lucreaza bine . La adresa de mai jos gasesti ce-ti trebuie despre el, pt inceput :
    http://www.skystar2.go.ro/howto/progdvb2/progdvb2.htm
    Dar tot nu mi-ai raspuns care a fost pana la urma buba de nu aveai semnal pe placa. Au fost driverele sau a fost vorba de altceva ?
    Succes si de data asta ma supar daca nu dai un raspuns

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default ... nu am facut'o cu intentie ...

    eu mai mult sunt plecat ( cu sportul ) de acasa iar cind vin ( se intimpla si la saptamina ) abia apuc sa'mi verifi mailurile

    Aveam un "mic" virus facut cadou de un binevoitor care imi bloca un fisier exe. din drivere (Tecnicsat ) .... am instalat WIN ME din nou + toate driverele si a mers !

    IMAGINE SUPER -doar ptr free to air- am mai citit din corespondenta "predecesorilor" care si ei au avut astfel de probleme ptr prog. codate dar nu am reusit sa rezolv -inca- problema .

    Si sincer -nu'mi place sa DERANJEZsi sa SUPAR pe nimeni- daca se intimpla este fie din graba fie din necunoastere !

    Iti multumesc inca odata pt ajutor - si spe ca nu devin ENERVANT daca voi mai pune intrebari - sunteti singuii in masura sa ma ajute si ptr acest lucru va ramin indatorat !

    Toate cele bune

    ROMEO

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default ??!! ... Config Prog DVB - probleme receptie canale CODATE

    Am urmat pas cu pas toata descierea ptr a configura Prog DVB-ul...
    instalat Yangse+setari = meg doar programele FREE TO AIR = !?!

    Cind vreau sa deschid un prog. CODAT imi apare :

    " Error ! Filter not Founded ! - ELECARD_MPEG 2_VIDEO_DECODER "

    si asta nu este tot ... la programele FREE se intampla ca la inceput cind deschid un progam SUNETUL se aude pefect (5-10 secunde) dar NU AM IMAGINE ! .... cind APARE IMAGINEA sunetul se "gituie" iar imediat acelasi lucru se intampla si cu imaginea ( se vede & se aude fragmentat pina cind in final se intrerup amindoua ) !?!

    As fi bucuros daca "cineva" poate sa ma ajute la rezolvarea problemei !

    Va multumesc ptr INTELEGERE & AJUTOR .

    STIMA & RESPECT

    ROMEO

    ps:-daca explicatiile necesita prea mult timp- a fi OK un mail pe adresa
    ( [email protected] ) sau la tel: 0744.872.840 sa stabilim o intalnire ptr a vedea la fata locului despre ce anume este vorba !

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    instaleaza filtrul elecard. progdvb vine cu el si te intreaba daca vrei sa instalezi. se pare ca ai dat nu.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa instalezi din filtrul elecard din directorul filtre si in plus daca folosesti windows 98 iti trebuie un fisier regsvr32 fara de care nu poti inregistra filtrele.Daca folosesti ultima versiune de yanksee trebuie sa stergi yanksee.dll(care este folosit doar pt.windows xp)si lasi doar yanksee98.dll.Pt ca sa iti mearga canalele codate iti mai trebuie si un softcam.Iti recomand un softcam aparut de cateva zile pe skystar2.wz.cz care contine cele mai multe din cheile actuale.Sper sa ma fi facut inteles si sper sa te descurci!

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default ..Mii de MULTUMIRI !! - sunteti adevaati prieteni !!!

    Nu stiu ce m'as fi facut fara ajutorul -si munca voastra- ptr toate acestea va multumesc ... si imi ce secuze daca v'am supaat sau deanjat cu intrebarile .

    Sunteti demni de TOT RESPECTUL !

    ps: am urmat sfaturile voastre si acum merge ( mai putin POGRAMELE CODATE - voi incerca sa iau un soft cam key - si abia dupa voi vedea daca am sa va mai "stresez" cu intrebarile )

    Pina la urmatoarea intalnire

    NUMAI BINE

    CU SIMPATIE
    ROMEO

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Canalele nemtesti de pe Astra vor fi codate?
    By 3vilGl0w in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 30th November 2006, 17:14
  2. Programe codate in america de nord
    By ecinema in forum RDI - Satelit
    Replies: 12
    Last Post: 8th October 2006, 17:07
  3. Unde programe tv TV1000 balkan ?
    By CorE in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 9th December 2005, 09:39
  4. Replies: 13
    Last Post: 5th November 2003, 12:37
  5. Watch tv pro+ programe codate?????
    By c dance in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 9th August 2003, 16:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top