Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default Rescan dupa flash ?

    Salut,

    Cum se face dupa ce pun o imagine noua pe DM500 sa pastrez canalele ?
    Am salvat in prealabil setarile, le-am pus inapoi dupa flash, dar in lista de buchete imi apar ca 'service removed'... Nu scap fara sa rescanez toti satelitii
    La fel si cu setarile motorului, trebuie mereu s-o iau de la capat.

    Marius

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Rescan dupa flash ?

    Quote Originally Posted by mariusster
    Salut,

    Cum se face dupa ce pun o imagine noua pe DM500 sa pastrez canalele ?
    Am salvat in prealabil setarile, le-am pus inapoi dupa flash, dar in lista de buchete imi apar ca 'service removed'... Nu scap fara sa rescanez toti satelitii
    La fel si cu setarile motorului, trebuie mereu s-o iau de la capat.

    Marius
    s-a mai discutat de "n" ori (e adevarat insa ca search nu merge). trebuie sa salvezi si fiserul config pe linga setari, iar dupa ce pui toate setarile inapoi, scoate dream-ul din priza ca sa-l repornesti.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Rescan dupa flash ?

    Quote Originally Posted by loko
    s-a mai discutat de "n" ori (e adevarat insa ca search nu merge). trebuie sa salvezi si fiserul config pe linga setari, iar dupa ce pui toate setarile inapoi, scoate dream-ul din priza ca sa-l repornesti.
    Sint sigur ca problema e banala si ca s-a mai discutat, insa n-am gasit
    unde e fisierul ala config ?

    10x

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Rescan dupa flash ?

    Quote Originally Posted by mariusster
    unde e fisierul ala config ?
    in /var/tuxbox/config/enigma

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi, loko

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Lipsa de semnalu dupa 12,000 Mhz in sus pt ss2!!!
    By daniel1978 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 30th September 2006, 08:23
  2. NO TV 5 EVEN AFTER RESCAN
    By HIDY in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 3rd October 2005, 00:49
  3. de ce se blocheaza dupa 1/2 ora ?
    By duru in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 6th May 2004, 18:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top